Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile zrzuciłyście rok po porodzie?

Polecane posty

Gość gość

Witam, ile straciłyście wagi w rok po porodzie dzięki dietom i ćwiczeniom? Mi się przytyło w ciąży 12 kg, w rok po wspomniana waga spadła o 8 kg. I to jest obwarowane dietą jak również ćwiczeniami, ale na te intensywniejsze nie mam już siły. Np. nie mam już siły by towarzyszyć mężowi biegając po lesie, wolę odpalić zestaw tabaty na yt i tak poćwiczyć 3 razy w tygodniu w warunkach domowych. Mąż stara się mnie mobilizować, żebym się wzięła za siebie, a ja chce i muszę mu się podobać... Z diety redukuje cukier, węglowodany, pieczywo tylko ciemne, po 18 staram się nie jeść, a jeśli musze to tylko jakiś miks warzyw lub owoców. Bardzo mnie deprymuje fakt, że mimo starań ciężko jest zrzucić nadmiar wagi.

Gość gość
Bez diety 4 po porodzie ważyłam mniej niż przed ciąża o 4 kg.

Gość gość
Po ciąży zostało mi 8kg. W pół roku zrzuciłam 12 jedząc 5 posiłków dziennie i ćwicząc na siłowni 2 x w tygodniu. Jem wszystko węglowodany tłuszcze bialko w odpowiednich proporcjach i ostatni posiłek 2 h przed snem

Gość gość
4m-ce *

Gość gość
Ja byłam przed ciążą i po ciąży otyła wiec to co innego ale wzięłam się za siebie po 2,5roku od porodu. Teraz wyglądam juz jak człowiek.

Gość gość
gość dziś Po ciąży zostało mi 8kg. W pół roku zrzuciłam 12 jedząc 5 posiłków dziennie i ćwicząc na siłowni 2 x w tygodniu. Jem wszystko węglowodany tłuszcze bialko w odpowiednich proporcjach i ostatni posiłek 2 h przed snem xxx czy miałaś jakiś specjalny zestaw ćwiczeń na siłowni? może właśnie z treningu areobowego warto się przerzucić na siłowy

Gość gość
Ja jestem prawie 6 miesięcy po porodzie, od miesiąca ćwiczę 5 razy w tygodniu. Diety jakieś specjalnej nie mam, bo boje się efektu jojo - nie jem słodyczy, pije wodę zamiast słodkich napojów, staram się jeść mniej smażonego. Nie wiem ile mam czekać na efekty, czy wgl te efekty będą, bo już minął ponad miesiąc i ani 1 kg nie schudłam. Przed ciążą ważyłam 68 kg, teraz 84 kg :-( .

Gość gość
czy miałaś jakiś specjalny zestaw ćwiczeń na siłowni? może właśnie z treningu areobowego warto się przerzucić na siłowy X Mialam. 10 minut rozgrzewki, ćwiczenia siłowe i zakończenie aerobami albo interwalami. Ale i tak 75%sukcesu w zrzucenia zbędnych kg to dieta.