Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on sie mna bawi? Jak to wyglada?

Polecane posty

Gość gość

Od pewnego czasu piszę z pewnym chłopakiem. Poznaliśmy się w realu tzn. on do mnie podszedł i poprosił o numer. No i zaczął pisać o spotkaniu, ja mu powiedziałam, ze wyjeżdzam w ten weekend ze znajomymi. A on koniecznie chcial pojechaj, ja mu powiedzialam zreszta zgodnie z prawda, ze chetnie bym go zabrala z nami, ale to znajomi mnie zaprosili do siebie do domku letniskowego, wiec nie bardzo moge. A on, że trudno w takim razie. Dzisiaj rano napisal czy jytro na pewno jedziemy bo cos sie pogoda zepsula. Ja na to, ze pewnie pojedziemy bo ma sie wypogodzić. A on napiszła tylko "ja raczej nie...", a ja mu odpisalam, ze i tak nie dalibysmy go rady zmiescic go jedziemy jednym samochodem. Na to juz nic nie odpisał... Bawi sie mna?

Koleś zdecydowanie nie umie czytac ze zrozumieniem, a Ty sie nim zupelnie bez sensu przejmujesz mimo, że tak naprawde go nie znasz. Daj sobie na wstrzymanie.

Gość gość
no nie umie czytać ze zrozumieniem bo ja i tak mu mowilam, ze nie mam czasu... Przejmuje sie troche bo nie chce byc znowu olana przez kolejnego faceta... A ostatnio mam z nimi pecha. Nie wiem, czy dac sobie z nim spokoj?

Gość gość
Zdecydowanie bawi się Tobą wiec musisz uważać. Z Twojego posta Autorko wynika że ten Pan ma węża w kieszeni!

Gość gość
No wlasnoe, koles nie potrafi czytac ze zrozumieniem skoro dopytuwal znowu o to. Jeśli Cie oleje bo nie mógł pojechc z wami to znaczy ze jest obrazalskim kretynem i nie warto się takim przejmowac. Wyluzuj, co będzie to będzie. Skoro nic nie odpisuje to nie dopraszaj sie o kontakt i baw się dobrze z przyjaciółmi.

Gość rubinekw
Miałam do czynienia z podobnym kolesiem - ja jedno, on drugie. Z czasem było coraz gorzej. Nie wiem czy naprawdę nie docierały do niego moje słowa, czy celowo je przekształcał tworząc swoją własną rzeczywistość, ale pod koniec znajomości był dramat. A ile nieprawdziwych słów zostało mi włożone do ust, to wiem tylko ja. Daj mu jeszcze jedną szansę, i jesli znowu cos przeinaczy - ładnie go pożegnaj :)