Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirioss

Fajny festiwal muzyczny

Polecane posty

Gość mirioss

Cześć i czołem! Lato za pasem, w związku z czym powoli zaczyna się sezon na plenerowe festiwale muzyczne w naszym kraju. Gdzie warto pojechać? Jakie muzyczne miejscówki polecacie? W zeszłym roku bawiłem się na OWF i było tak sobie. Oczywiście line-up na poziomie, ale tłok, cena, ten wielkomiejski klimat jakoś mi nie służył. Co do muzyki jaka mnie interesuje to na pewno odpadają wszelkie festiwale z cyklu hity dance polsatu i tego typu dyskotekowe granie.

Gość gość
Super imprezę robią na CRF . Już mi się zdarzyło tam kiedyś trafić w sumie przez przypadek i było rewelacyjnie. Rok temu zupełnie o nich zapomniałem ale teraz sobie nie odpuszczę. W line upie są Waglewscy, Organek, Jelonek i dziesiątki innych kapel – bardziej znanych i początkujących.

Gość gość

W końcu ludzie 😄 Już od pierwszych zapowiedzi zastanawiałam się, czy ta impreza wypali. Jedziemy z kumpelami, może uda się porozmawiać na żywo z gwiazdami, bo podobno mają zrobić takie coś. I całe szczęście nie jest drogo www.balonowedisco.pl , bo bilety dorwałam za około 45 złotych.