Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mihrimahaa

Poprawka w sierpniu

Polecane posty

Ehh. Jestem załamana, nie udało mi się otrzymać oceny pozytywnej z j.angielskiego. Mam poprawkę w sierpniu. Ktoś zdawał i wie jak wygląda? Na ile trzeba napisać? Zanim napiszecie (chociaż niektórzy pewnie i tak to zrobią), że jestem głąbem to moje oceny z innych przedmiotów: j.polski-4 j.hiszpański-3 wos-5 historia-4 matematyka-3 chemia-4 fizyka-4 biologia-3 wok-6 wf-6 informatyka-5 geografia-4 PP-5 Na religię nie chodzę :/ Nie wiem co będzie jak nie zdam, u mnie w szkole nie ma warunkowego.. :((

Wiem, że nie są to wzorowe oceny, ale starałam się. Kurde nie ogarniam tej gramatyki, która w większości była na sprawdzianach. Słówek itp, jestem w stanie się nauczyć. ;/ Jak coś klasa 1 liceum ;/

Gość JaPIsałam
Jak to na ile trzeba napisać?? Na zaliczenie czyli na dwójke przynajmniej. Jest część pisemna i ustna. Zależy od szkoły ale zazwyczaj wystarczy zdać tylko jedną.

To w sumie dobrze, że trzeba zdać tylko jedną, bo częśc***isemnej masakrycznie się boję. Jednak dam jakoś radę. ;p

Gość gość
Nie przejmuj sie, angielskiego sie nauczysz, poprawisz. To nie jest najważniejszy przedmiot. Wazniejsza chemia fizyka i informatyka, a oceny masz dobre. Mowi Ci to studentka fil ang.. :p

Dzięki za dobre słowo :) Na innym portalu też dodałam ten sam temat to mnie zlinczowali ;c Mogę Cię prosić o jakieś porady np. z gramatyki, bo nie radzę sobie z niej :(

Gość gość
Idz do biblioteki, albo ksiegarni i zdobadz ksiazke Dobrzycka/Kopczynski "Jezyk angielski dla poczatkujacych". Bardzo dobrze wyjasniona gramatyka. W dwa miesiace dasz rade..

Gość gość
A nie lepiej pójść na korki? Tam Ci dobrze wytlumacza, zajmie mniej czasu i wgl. Gramatyka w pierwszej klasie to sama.podstawa. Duzo moim zdaniem daje dokładne przygladanie się konstrukcjom zdania, bo w zadaniach ktore robisz pewnie zmienia sie mala część w kazdym przykladzie, czasem.nawet nie trzeba wszystkiego rozumieć ;)

Gość gość
Moich rodziców nie stać na korki niestety. Prosiłam już o nie w ciągu roku szkolnego, niestety nie zgodzili się. Musze sama jakoś sobie poradzić. :/

Gość gość
W takim razie oglądaj filmiki na yt ,kup książkę z gramatyka i przykladami, zadaniami z odpowiedziami najlepiej. Niestety trzeba nad tym posiedzieć, ale lepiej tak niz cały rok ;)

Gość gość
Dzięki jeszcze raz za dobre słowo :) Na pewno muszę się postarać, w końcu u mnie w szkole, nie ma możliwości aby zdać na warunkowym. Pozdrawiam i dzięki serio ;p

Ja miałam poprawkę co prawda z matmy w drugiej klasie (technikum) teraz jestem w czwartej i mało brakowało a miałabym z angola ale na szczęście się udało. Coś tam powtarzałam ale tak porządniej usiadłam do książek dzień przed a w sumie to wieczorem jednego dnia a następnego miałam poprawkę bo chłopak u mnie był on spał u mnie na łóżku a ja się uczyłam nie dość że przyszłam spóźniona bo zapomniałam na którą godzinę to jeszcze prawie wszystko wyleciało z głowy z części pisemnej (tak jakby test) miałam chyba 3 punkty na nie pamiętam ile ale no poszło masakrycznie na ustnej (kartkówka że tak powiem) też nie najlepiej mi poszło miałam 3 zadania to jedno wiedziałam jak rozwiązać w dwóch pozostałych strzelałam (a, b, c) i się nie udało ja byłam ostatnia komisja była już wkurzona bo nikt nie zdał z poprzednich (moja wychowawczyni bo uczy matmy, druga pani która jest też wychowawczynią w internacie w którym mieszkałam i jakąś trzecia którą pierwszy raz na oczy widziałam) na moje szczęście moją ustną sprawdzała ta z internatu ponakierowywała mnie trochę i miałam powiedzieć jak rozwiązać te zadania w których strzelałam i dzięki temu zdałam poprawkę wychowawczyni sama mi powiedziała że gdyby nie ta pani to bym nie zdała i sama miałam tą świadomość ale się udało tak bym musiała wziąść warunek