Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie znaleźć faceta na romans?

Polecane posty

Gość gość

Mam 34 lata i nieciekawą sytuację życiową. Jednak chciałabym poużywać sobie życia i takie spotkania od czasu do czasu bez wnikania w życie prywatne bardzo by mi odpowiadały. Mam stała pracę więc sponsora nie szukam. Jestem atrakcyjna i lubię się kochać. Tylko gdzie znaleźć takiego faceta>?

Gość gość
Ja jestem chętny na taki układ

Ja jestem chętny na taki układ x slowem jak powiedziala skromna - na kafe x ja absolutnie nie wierze w ani jedno slowo autorki, szczegolnie "atrakcyjna"

Gość gość
Skąd jesteś autorko??

lubię się kochać x to jest Szczery bardziej podejrzane jeśli autorka ma problemy ze znalezieniem faceta a chce poużywać życia :classic_cool:

Gość gość
Może poprostu chce się dowartościować dziewczyna ... ?

Gość gość
Skromna Ja. Jako aktywna forumowiczka i Kobieta :D powiedz mi czy kobieta która jest zdołowana i uświadomiona przez swojego chłopaka ze jest kompletnie nieatrakcyjna może zaproponować np koledze z pracy sex żeby spr czy ktoś ja chce i czy jest coś warta ??

Gość gość
Chodzi raczej o motyw.. czy jest wystarczająco mocny żeby proponować sex ?

Gość gość
Meczy mnie myśl ze moja dziewczyna miała takie pomysły i zastanawiam się czy to jak tłumaczy swoją decyzje to coś naturalnego .

Gość gość
Jestem jej obecnym chłopakiem. Nie jej byłym ani nie jej kochasiem..

W takim razie pracuj ze swoją kobietą nad zbudowaniem u niej poczucia własnej wartości ;)

Gość gość
Wiec jej motyw mógł być faktycznie powodem żeby zrobić coś takiego ?

mógł być powodem choć mogła znaleźć lepsze rozwiązanie - praca nad sobą lub psycholog, kwestia kręgosłupa moralnego ;)

Gość gość
A fakt że to była ponad miesięczna kuracja nie jednorazowa przygoda... to nie jestbwazne ?

Gość gość
w naszym Opocznie jakaś pani na wysokim stanowisku nawiazała romans ze swoim podwładnym ( sporo młodszym od siebie)- meżem swojej koleżanki -pracującej za scianą, pani na stanowisku zaliczyła planowana wpadke z podwładnym, i ten musiał się z nią żenić- bo brzuszek już pokaźny. Oczywiscie ex zona wzieła z nim rozwód. Tak wieć najlepsze romanse w Opocznie.

Gość gość
No czy kobieta która chce się dowartościować idzie z kimś do łóżka raz czy to może trwać dłużej.. ? Bo jak proponujesz komuś sex spotkania przez ponad miesiąc to nie wiem czy to nadal ma coś wspólnego z dowartościowaniem się.

Bo jak proponujesz komuś sex spotkania x nie proponuję nikomu sex spotkań, nie mam takich doświadczeń :classic_cool: xxx sex spotkania przez ponad miesiąc x hmm, miała bardzo dużą potrzebę dowartościowania się i inną potrzebę przy okazji zaspokoiła :classic_cool:

Gość gość
Bo chciała zobaczyć czy na dłuższa metę bd okej. Jej chłopak tez na początku twierdził ze jest Okej . Tak tłumaczy dlaczego robiła to tak długo

Gość gość
Twierdzi tez ze nawet dobrze jej nie było z nim i ze przyjemności tez nie czuła z sexu...

hahahaha przetłumaczę, było bardzo ok dlatego kontynuowali :classic_cool: zyskał miano jej chłopaka przez ten miesiąc ? czy zapomniałeś dodać "(chłopak) od seksu"

Twierdzi tez ze nawet dobrze jej nie było z nim i ze przyjemności tez nie czuła z sexu... x przerosło mnie to :classic_cool: xxx z czym masz konkretnie problem ?

Gość gość
Ona na początku powiedziała mu ze nie bd nic więcej. Tylko i wyłącznie sex . Nigdy nie był jej chłopakiem.