Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kuna

Polecane posty

Gość gość

Kilka dni temu zamieszkała sobie u nas kuna na poddaszu. Na początku myślałem, że kilka dni i pójdzie ale siedzi na dobre. Pytanie do was- jak się tego pozbyć?

Gość gość
Sposób jest dużo ale dużo ale większość to mozolne próby. Jak chcesz się tego pozbyć z dnia na dzień to kup dobrą pułapkę żywołowną i masz pewność, że kuna sama się złapie :) A jeżeli mowa o dobrych pułapkach to najlepiej brać od rmax bo najbardziej skuteczne :)

Gość gość
A ja firmę rmax kojarzę bo u nas zakładali z kolei taką instalację elektryczną, która ma już na zawsze chronić dom przed gryzoniami. Nie wiem dokładnie jak to wytłumaczyć bo mąż się tym zajmował ale trochę nas to kosztowało. No ale efekt jest na zawsze wiec opłaca się :)

Gość monikacicha90
A masz w domu zwierzaka, w sensie psa lub kota? Jeśli tak to koniecznie zaopatrz się w jakiś dobry środek przeciwpchelny i przeciwkleszczowy. W https://www.naszezoo.pl/pl/c/Srodki-przeciw-pasozytom-dla-psa/95 mają całkiem niezły wybór, a mi się udało natrafić na bardzo dobre obroże Foresto w promocyjnej cenie