Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PO popieralam was. Teraz was nienawidze!

Polecane posty

Gość gość

Nienawidze was za to, ze w PL juz jest tylu muzulmanow i ciagle ich przybywa! Nie czuje sie bezpiecznie w swoim miescie. Mława! Bardzo dobrze, ze PIS walczy z tymi brudasami. Ciezka walka. Za pisem tez nie jestem. Ale nie chce tego co jest w Niemczech, Szwecji, Francji. Tutaj tylu ludzi wraca z Niemczech z pracy, bo strach tam zyc i jeszcze zmuszacie nas do tych brudasow i rzadacie sankcji dla wlasnego kraju?!!! bo was od koryta oderwalo? dlatego jestescie zli?

Gość gość
Tusk to straszny człowiek!

Gość gość
Bardzo czesto jezdzę do Francji, UK i Niemiec, w stolicach spotykam wielu muzułmanow na ulicy, w mniejszych miastach mniej a jedyni awanturujacy sie , pijani i bluzgajacy ludzie, jakich spotykam, to Polacy , ew jeszcze Ukraincy. I zapewniam cie,ze czuje sie tam bezpieczniej niz we wlasnym miescie w Polsce , gdzie po zmierzchu sama nie wyjdę za nic, a w dzien nie wchodze do podejrzanej dzielnicy.Jesli twoi znajomi mieszkaja za granica w takich dzielnicach , jak czesc warszawskiej Pragi czy Orunia Górna, to nie dziwie,ze ze maja wokol siebie straszne towarzystwo, czy to muzulmanie czy inni. Dodam, ze dluzszy czas pzrebywałam w Azji, w muzulmanskim w przewadze kraju, (Malezji ) - i co? zyję i nie mialam nigdy zadnych , problemów. Obok siebie staly meczety, cerkwie, koscioly katolickie, protestanckie i swiatynie buddyjskie. Niedaleko w superkatolickich Filipinach, gdzie kazdy kierowca ciezarowki ma Matke Boską przy tablicy rejestracyjnych, a kazdy sklep z majtkami na wystawie, dwa razy mnie okradli a niezliczona ilosc razy probowali poszukać.

Gość gość
(Orunia Dolna mialo byc, detal, ale sie pomyliłam :) )