Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widziałem ducha

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio gdy szedłem po schodach słyszałem jak coś za mną dwa razy spadło. Odwróciłem się i nic nie było. Poszedłem dalej, w sumie nie dawało mi to spokoju, więc poszedłem znowu i chciałem sprawdzić co to było. No ale nic. Następnej nocy miałem sen, w którym był duży dom, mniej więcej wielkości szkoły. o był dom mojej rodziny. Na ostatnim piętrze, czyli trzecim straszyło. Korytarze wyglądały jak to by była szkoła, tam gdzie klasy to były pokoje. Zostałem sam w domu, miałem pokój na tym piętrze co straszyło, mniej więcej na środku korytarza. Usłyszałem, że ktoś idzie po schodach, wiedziałem, że jestem sam i, że straszy, więc chciałem zobaczyć co to. Podchodzę do drzwi, były szeroko otwarte. Wychylam się... I w tym momencie się ''obudziłem'' wyskoczyła mi jakaś czarna postać zza łóżka. To było rano. Przez jakieś 10 może 20 sekund nie mogłem się ruszyć, ani oddychać, ani otworzyć do końca oczu. Myślałem, że to moja siostra chciała mnie tak rano przestraszyć, więc zacząłem mówić jej imię, ale nawet nie mogłem wydusić poprawnie jej imienia. Po jakichś kilkunastu sekundach jakbym się ocknął, wszystko znikło i normalnie wstałem. Jestem pewien, że to coś widziałem. Byłem tego świadomy. Na następny dzień, a w zasadzie noc, chwile przed 4 w nocy coś mi spadło, albo uderzyło koło okna, wstałem, ale znowu nic. Historia jest serio prawdziwa, a ostatnia noc zdarzyła się wczoraj.

Gość gość
Tak na tym filmiku jest zjawa i to nie jest duch.

Gość gość
Myślicie, że to wszystko co mi się przydarzyło to był duch?

Gość gość
To była zmora.Moj brat przeżył to samo.

Gość gość
Zobaczcie sobie filmik na youtube Atak zjawy w lesie

Gość gość
ale was pięknie pogięło:)

Gość gość
masakra straszne to :(

Gość gość
Za 100 zł mogę wypędzić tego ducha. Co ty na to ? Mój e-mail: windows.7.1300 (malpa) gmail.com W mail'u zwrotnym podam dane do wykonania przekazu pocztowego. Bo ten duch, to zmora. Eteryczny wampir, żywiący się energią życiową dręczonych ludzi.

Gość gość
o matko , ta zjawa jest prawdziwa z tego filmu ??.

Gość gość
o matko , ta zjawa jest prawdziwa z tego filmu ??.

Gość gość
paraliż senny normalne. Mózg wcześniej wybudza się od ciała stąd paraliż i halucynacje.

Gość gość
zmień alkohol albo dilera:-P