Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaakceptowałem Twoją decycję

Polecane posty

Gość gość
Do 19-17 walczyłem, nie mogę się narzucać, nie chcę nikogo męczyć, przecież to jest męczące, jak ktoś ciągle coś próbuje, a druga osoba tego nie chce.

Gość gość
No ale skoro ona Ci daje nadzieje to o jakim meczeniu i narzucaniu sie mowa? Nie badz miekki i nie poddawaj sie tak latwo.

Gość gość
do 21-02 moja wizja sytuacji - jak każdej kobiecie Jej miło widzieć, że ktoś ma uczucia do Jej osoby, z drugiej strony nie chce bym próbował coś robić w tym kierunku. Czyli kochaj i nic nie rób. Niestety tak to widzę.

Gość gość
Jesli Ci powiedziała wprost NIE to odpusc. Jezeli powiedziala NIE bo cos odwaliles, zawiodłes w czymś. .. mozliwe ze Cie kochala i cierpi bo uznala ze to lepsze niz zycie w kłamstwie czy cos. Ciezko doradzac i gdybać jak nic nie chcesz konkretnego napisac. Ale w drugim przypadku jeszcze moglbys cos zdziałać. A jesli to bylo Nie bo Nie to moze uczuć brak bylo.

Gość gość
Wiedziałeś że się z nim bzykam i będę bzykac! To ze na Ciebie spojrzałam nie znaczyło ze chce z tobą być,kretynie.Nigdy z tobą nie będę! Idę właśnie pod prysznic się pukać z nim.pa

Gość gość
A probowales ja uwiesc? Nie wiem, znienacka pocalowac czy cos? Zainicjowac dotyk? Z tego co mowisz ona traktuje Cie jak kumpla, moze nawet nie wie ze ja mozesz krecic...

Gość gość
do 21-10 w moim przypadku sytuacja jest tak poważna , że nie mogę bawić się w takie gierki, chociaż tu masz rację, tylko nie tędy droga, jeśli nie kocha( a nie kocha) to trzeba odpuścić. Do 21-06 piszę tu tylko dla tego , że to daje ulgę, już sobie odpuściłem, czyli już nic nie zrobię w tym kierunku.

Gość gość
gość dziś powiedziała wprost, że nie kocha? czy to twoje domysły?

Gość gość
Jakie gierki? Nie mozesz jej pocalowac? Pokazac ze pozadasz? Nie chce mi sie wierzyc ze ona rozbudza Twoja nadzieje ot tak. Moze po prostu nie jest jeszcze swiadoma co czuje.

Gość gość
do 21-22 jeżeli dorośła osoba wyznaje uczucia, a druga osoba nie odwzajemnia uczuć, no to jasne ,że nić nie czuje, proste .

Gość gość
I tu sie mylisz. Czasem mozna byc zaskoczonym wyznaniem i dopiero z czasem sobie uswiadamiac co czuje. Jezeli wysyla sygnaly to nic straconego.

Gość gość
do 21-23 jeszcze 10 lat wstecz bym zrobił dokładnie jak piszesz, bo piszesz zdecydowanie prawdę, tylko teraz tak nie mogę, bo...

Gość gość
Zagadnij do niej jutro, sprobuj wybadac czy na Twoj widok sie cieszy czy przewraca oczami ze to znow ten natret..

Gość gość
Czemu teraz tak nie mozesz a 10 lat temu moglbys. Odwagi ubylo z wiekiem? Cos krecisz.

Gość gość
do 21-27 w moim przypadku się nie mylę, bo wyznałem kilka razy, był czas zrozumieć co czuje, zrozumiała , że nic. Do 21-29 i tak wiem , że będzie lub bardzo szczęśliwa od kontaktu ze mną, lub smutna, tak jest prawie od 2 lat, tylko przestałem się ludzić, bo to nic nie znaczy.

Gość gość
gość dziś do 21-23 jeszcze 10 lat wstecz bym zrobił dokładnie jak piszesz, bo piszesz zdecydowanie prawdę, tylko teraz tak nie mogę, bo... xx dokończ myśl

Gość gość
...bo to nie była miłość to była obsesja...

Gość gość
21-53 ktoś się podpisuje , to nie był ja. Bo ktoś z nas jest zajęty.

Gość gość
pewnie ona jest zajęta i nie wiesz jak się za nią zabrać

Gość gość
p o co się wciskasz między wódkę zakąskę

Gość gość
Jako d**ek działa jako d**ek.

Gość gość
Pewnie masz zone i sie dziwisz ze ona kochanka nie chce byc...

Gość gość
Co wam daja takie wątki? Masz cos do powiedzenie konkretnej osobie to do niej napisz zamiast robić zamieszanie. Ona i tak nie ma pewności, że to było do niej.