Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja córka chce wyjechać z chłopakiem.

Polecane posty

Gość gość
Jeśli twierdzi pani ze nie potrafią jeździć to absolutnie, nie samochodem, co to za pomyśl w ogóle skoro nie umieją jeździć - to pani slowa, jeśli chodzi o komentarze typu " ma 18 lat i nie musi sie pytać " to żal mi autorów tych komentarzy i ich dzieci oraz rodziców, coz z tego ze maja 18 lat jak sa n utrzymaniu rodziców i pod ich stalą opieka. Po pieniążki to przyjdą ale o zgodę zapytać juz nie trzeba ? Z samego szacunku chociażby i dobrego wychowania, nie wiem jak wy dzieci wychowujecie i jak was rodzice wychowali ..

Gość gość
Tylko nie pani. Prawo jazdy mam 25 lat i dobrze wiem, że człowiek nabiera wprawy wraz z nabytymi kilometrami. Córka nie jeździ źle, ale czasami brakuje jej tego czegoś.

Gość gość
A ja jestem prawie pewna, że już dawno mają pierwszy raz za sobą jeśli są 1,5 roku w związku. I wcale nie musiał być w domu, mogli to zrobić na przykład... W aucie. Lepiej zabierz córce prawko bo jeszcze Ci wnuka w samochodzie zmajstruje ;)

Gość gość
To jest pierwszy chłopak córy. Nie chcemy, żeby cierpiała po rozstaniu.

Gość gość
Dla niego to chyba też pierwsza dziewczyna, Bo czasami jest tak speszony przy nas.

Gość gość
18 lat i jedzie z chłopakiem nad morze? NO CZYSTE SZALENSTWO. ja w jej wieku w wakacje jezdzilam sama do roboty za granice

Gość gość
Chyba muszę podziękować rodzicom, że nie byli tacy jak autorka i nie robili ze mnie bezmózga.

Gość gość
Mamusko jak sie corka bedzie chciala z nim przespac, to nie bedzie do tego potrzebowala wyjazdu na 5 dni nad morze. Nie badz naiwna. Taka kolej rzeczy ;) Pogodz sie z tym.

Gość gość
Zdałam jakiś czas temu prawko - w życiu bym tyle nie chciała teraz przejechać. Przecież nawet jak się podziela po pół to będzie zmęczenie, zresztą - w aucie to i tak nie odpocznie. Kurs robiłam jak byłam w ich wieku, ale po niezaliczonym podejściu olałam sprawę, podeszłam drugi raz po paru latach. I widze ogromną różnicę w dojrzałości, mimo, że zawsze dość odpowiedzialna byłam i głupot na koncie nie mam. A dodatkowo sama zauważasz, ze córka "lekkiej nogi nie ma". x Ja od nastoletniego wieku jeździłam pociągiem w góry (10-12h), i nie narzekałam ;) Moim zdaniem tylko auto jest powodem do niepokoju, jak będą chcieli to i tak się prześpią ze sobą i tak.

Gość gość
A moja córka to taki narwaniec, że byłaby gotowa sama przejechać 600km.

Gość gość
Pozwól jej przecież jesteś dorosła.

Gość gość
A co ty myślisz, że do seksu potrzebują łóżka i całej nocy? Ja podczas pierwszego kilkudniowego wyjazdu z chłopakiem ...nie uprawiałam z nim seksu mimo małżeńskiego łoża... Kilka tygodni później regularnie uprawiałam seks w swoim pokoji, kiedy obok toczyło się życie domowników.

Gość Ana435
Co do seksu... Nie każda osiemnastolatka uprawia seks także nie bądźcie takie tego pewne. A nawet jeśli, to wystarczy antykoncepcja i jest ok. Co do jazdy samochodem... Tu jest zagrożenie, niestety... Dwoje niedoświadczonych kierowców w taką długą podróż. Jest to delikatnie mówiąc nierozsadne. Najpierw niech nabiorą doświadczenia a później dopiero udają się w długą podróż. Skoro córka mieszka z nią i jest na jej utrzymaniu to ma ona prawo za nią decydować. Jak będzie zarabiać na siebie to wtedy może robić co chce.

Gość gość
Niech jadą ale pociągiem. Ja miałam 19 a mój narzeczony! 26, ale mama się zgodzila tylko na pociąg. Uważam,ze było to słuszne.

Gość gość
Tu sie mylisz, 18 latka to jest dorosla osoba. Moze robic co chce. moze sie tez w kazdej chwili wyprowadzic a rodzice maja i tak obowiazek ja utrzymuwac dopoki sie uczy.

Gość gość
Ja pojechałam na wakacje z chłopakiem po pół roku związku. Miałam 18 lat. W ciążę nie zaszłam. Całe szczęście, że moi rodzice nie udawali, że seks nie istnieje i zamiast odsuwać od siebie tę myśl mama wysłała mnie do ginekologa po antykoncepcję.

Gość gość
Autorka wyraźnie napisała że jest dziecko nie może jeździć pociągiem ze względow zdrowotnyczdrowotnych.

Gość gość
Twoja corka i tak od pewnie dawna daje mu d**y daj jej tylko prezerwatywy by nie zaciazyla i popros jej chlopaka o brak oralu bo od tego zwieksza sie ryzyko raka przelyku czy cos takiego.

Gość gość
Dzisiaj kazda kobieta po 15 roku zycia to puszczajaca sie szmata i jeszcze chwala sie tym w internecie! Takie czasy! Czas qrew i porzadnych mezczyzn!

Gość gość
gość dziś idź być kretynem gdzie indziej.

Gość gość
pusc ta dziewczyne przeciez ona ma juz 18 lat, daj jej zyc i nie histeryzuj

Gość gość
"Ona ma 18 lat i o zgode pytac nie musi " Taa wielce dorosła ale pewnie jeszcze sie uczy i to mamusia ją utrzymuje i zaraz przyjdzie po pieniążki na ten wyjazd. Dorosły to jest ten co sam sie utrzymuje.

Gość gość
Z córeczki jest młody k*******nek

Gość gość
Na takim wyjeździe to bedzie seks rano, w południe, wieczorem i w nocy. A po powrocie dziewczyna wróci i powie że zostaniesz szczęśliwą babcią. Szykuj wózek

Gość gość
gość dziś Rozumiem, że mówisz z własnego doświadczenia?

Gość gość
Ja w wieku twojej córki poleciałam sama z chłopakiem do Hiszpanii. Cały lipiec i pół sierpnia pracowaliśmy, żeby zarobić na ten wyjazd a potem heja banana. Byliśmy ze sobą wtedy 11 miesięcy. Obecnie jesteśmy małżeństwem i spodziewamy się naszego pierwszego maluszka :)