Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem co mam robić,pomozcie proszę!

Polecane posty

Gość gość

Jestem po rozwodzie od dwóch miesięcy spotykam się z facetem również po przejściach i to dużych,bylo wszystko ok do czasu kiedy pojawiły się problemy u niego...postanowił mnie zostawić mimo że mnie kocha i ja jego niby dla mojego dobra ale ja chcę z nim to przejść zaproponowałam przyjaźń i się zgodził dalej piszemy ze sobą ale mówi że się boi i wszystko musi sam poukładać co ja mam robić??

Gość gość
Poczekać.

Gość gość
20:04 Poczekać? uważasz że mnie kocha? to dlaczego odrzuca wiedząc że cierpię?

Gość gość
On Cię nie kocha.Facet jak kocha to nie chce spędzić ani dnia bez kobiety.Jak zostawia to tak chce

Gość gość
Tylko że on dalej pisze i mamy kontakt,martwi się o mnie... naprawdę dużo przeszedł a teraz wszystko wraca bo była żona się mści ja nie wiem czy to wszystko wytrzymam to czekanie ale żyć bez niego jeszcze gorzej

Gość gość
22:08 takich komentarzy nie potrzebuje to jest poważna sprawa

Gość gość
Chce cie chronic przed agresja bylej zony? To dobrze o nim swiadczy Poczekaj az jego była oklapnie i zajmie sie uprzykrzaniem zycia innej osobie

Gość gość
Tylko że ona co chwilę coś wymysla i to coraz gorszego boję się że jak z nim nie będę to całkiem się załamie ale jak być skoro on tego nie chce

Gość gość
Nie musisz kogoś do bycia ze sobą, jeśli tego nie chce. Strasznie szybko byś chciała wejść w kolejny związek. Czasem potrzeba w samotności wylizać rany i dojść do równowagi, by naprawdę wiedzieć, czego się chce.

Gość gość
*nie zmusisz...

Gość gość
16:08 Ja wiem że ta osoba coś czuje do mnie inaczej koniec to koniec zero pisania... jest zamknięty od środka ze strachu że znowu ktoś go zrani a ja chcę mu pokazać że ze mną nie będzie tak