Gość gość Napisano Czerwiec 23, 2017 Witam. Od jakiegoś czasu leje mi sie wydzielina z pochwy. Jak dotykam palcem to jest ona czasami biała i gęsta. Boli mnie też podbrzusze. Okres spóźnia mi sie 3 dni i nie wiem czy wczesniej miałam tak z ta wydzielina, bo nie zwracałam nigdy za bardzo na to uwagi. Teraz zwracam, bo jakieś ponad dwa tygodnie temu pieściłam sie z chłopakiem. Nie doszło do wytrysku, a on miał majtki i bokserki. Wiem, że przez takie cos sie w ciaze nie zachodzi ale czytałam wiele rzeczy na ten temat w internecie i teraz sie boje przez ta wydzielinę. Mam nieregularne miesiączki ale ostatnio mi sie dwa razy praktycznie nie spóźniły. Robiłam test ciążowy w dniu kiedy miałam dostać okres ale nie zrobiłam go z pierwszego moczu tylko jakos o 11 godzinie. Na opakowaniu pisało, że mozna ten test zrobić obojętnie o jakiej porze tylko należy go zrobić w dniu zaplanowanego okresu. Wyszedł negatywnie ale boje sie, że mogłam zajść w ciaze przez takie cos co opisałam wyżej. Ocieralismy sie i robił mi palcowke mając czyste ręce ale ja sie boje, że gdy sie ocieralismy to mogło cos przesiaknac chociaż nie miał wytrysku i twierdzi, że miał sucho, a dopiero potem w łazience zauważył, że odrobinkę polało mu sie czegoś. Czy mam powtórzyć test ? Ja naprawdę sie boje, bo boli mnie to podbrzusze, czuje, że juz mam ten okres, a zamiast krwi to jest ta wydzielina. Wiem, że stres opóźnia okres ale ja nie potrafię sie nie stresować. Boje sie, że test mi będzie pokazywał fałszywe wyniki, bo podobno jak sie ma nieregularne miesiączki to należy test zrobić jakos jak spóźnia sie okres dwa tygodnie. Nie wiem czy to jest prawda. Chciałabym np powtórzyć test jutro i to by był mój 4 dzień opóźnienia okresu ale czy przy nieregularnych miesiączkach to odpowiedni czas na zrobienie testu ? Proszę o odpowiedz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach