Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co robic w tym kierunku???

Polecane posty

Gość gość

Hejka. Mam 16 lat interesuje sie i od dziecka słucham rapu. To nie jest tak, ze słucham go dla szpanu jak teraz większość. Znam klasyke. Kreci mnie wszystko po kolei. Koncerty, imprezy, ta kultura, atmosfera,ludzie, raperzy i oczywiście sam rap. Sama chciałabym należeć do tego wszystkiego. Zacząć chciałabym od robienia bitów. Nawet próbowałam juz ale jako kompletnie poczatkujaca osoba malo z tego wyszło. Poprostu potrzebuje kogoś kto wytlumaczyl by mi jak sie używa takich programów itd. Poradniki internetowe są malo przydatne. Wiecie może gdzie znajdę jakaś pomoc? I jak ogolnie zaczac? To jest takie moje marzenie, robić to co lubię, spełniać sie w tym i zaistnieć. Nie być zawsze gdzieś z boku. Start jak narazie mam slaby, ale w sumie zaczęłam myśleć o tym wszystkim niedawno, i dopiero niedawno doszło i mnie to, ze to jest cos co mogłabym i chciałabym robić w życiu. Oczywiście moja mama może nie jest przeciwko, ale raczej mnie wspierać w tym nie będzie. Ona uważa ze rap to zlepek przeklenstw a koncerty i inne takie to jedno wielkie bagno. I tyle. Doradźcie mi cos, proszę o komentarze osob które maja pojecie :) Dziekuje z góry

Gość gość
Poszukaj ludzi, którzy w tym siedzą - na początek rówieśników. Chodź na koncerty, poznawaj ludzi, środowisko, wkręcaj się w towarzystwo ;-) Wśród "swoich" szybko poznasz ludzi, którzy myślą tak jak Ty i chcą zrobić coś więcej. Poszukaj osób, które razem z Tobą dzieliłyby tą zajawkę - nawet jeśli nie będzie z tego sławy będziesz mieć piękne wspomnienia i przyjaciół. Takimi małymi krokami poznasz wszystko od podszewki, potem przyjdzie czas na profesjonalne nagrania.