Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śmierć

Polecane posty

Gość gość

Niecały rok temu na fb.znajoma udostępniła policyjną notatkę ze zdjęciem z wypadku śmiertelnegoI imiona ofiar to Wojciech Marcin i Wiktoria.Ktoś coś wie?Szukam informacji na ten temat ..zmajoma ukryła to na osi czasu kiedy zapytałam ile mieli lat.Musę to wiedzieć.

Gość gość
Muszę to wiedzieć, bo..? Bo umrzesz jak nie zaspokoisz swojego wścibstwa?

Gość gość
To nie jest wscibstwo.Kochmm osobę o jednej z tych imion.

Gość gość
Po co Ci to? "Ktoś coś wie?Szukam informacji na ten temat ..zmajoma ukryła to na osi czasu kiedy zapytałam ile mieli lat.Musę to wiedzieć."

Gość gość
Raczej kochałeś. Daj spokój sobie, znajomy ofiary i daj spokój jej duszy. Po co Ci to potrzebne?

Gość gość
Kochasz? Jeśli kochasz i nie wiesz czy ta osoba żyje to nie kochasz jej tylko swoje wyobrażenie o niej - przykro mi, ale taka jest prawda. Odpuść ten temat bo może dla Twojej koleżanki to faktycznie bliscy ludzi i zwyczajnie ranią ją Twoje pytania.

Gość gość
Pytam o całą trójkę.Nie wiem czy to te osoby ktore mam na mysli.Fakt nie wiem czy żyje ..chłopak którego kocham.

Gość gość
dobra, to może tak - koleżanka umieściła policyjną notkę - z zeszytu ta notka? To internetowa notka? W moim mieście komenda prowadzi swoją stronę i dużo rzeczy opisują, może u Ciebie też tak jest. Jeśli tak to sprawdź stronę komendy, poszukaj mniej więcej w okresie kiedy znajoma to umieściła, może coś znajdziesz. Jeśli znasz ich nazwiska to wogóle powinno być z górki, w końcu mamy fb i nie czajędo końca w czym problem się dowiedzieć czy nie dzieje sięz nimi nic złego.