Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Piersi po ciazy

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny jesteście zadowolone ze swoich piersi po ciąży? Mi urosły z rozmiaru 65f do 75f na oko 3, 4 rozmiary. Chodzę w staniku sportowym. Boję się ze po ciąży po karmieniu zostanie mi sama skóra. Bo podobno biust wraca do rozmiarów z przed ciąży. Jak u was było?

Gość gość
Przed ciaza miseczka b. Ciaza i karmienie miseczka c. Po karmieniu miseczka b, ale skora juz niestety nie ta.

Gość gość
To ja będę mieć flaki

Gość gość
"Mi urosły z rozmiaru 65f do 75f na oko 3, 4 rozmiary" piszesz o tym samym rozmiarze miseczki f, to jak mogly ci urosnac 3-4 rozmiary?

Gość gość
Uwierz mi to są różne rozmiary, nosiłam 75b po czym brafirerka dobrala mi 65f a to praktycznie to samo

Gość gość
Ja mam takie woreczki :o były pełne okrągłe a pozostały puste.

Gość gość
czy wieksze piersi w ciazy zawsze oznaczaja ze bedzie duzo pokarmu? u mnie sie wogole nie powiekszyly i musialam dokarmiac od poczatku mm

Gość gość
Ja mialam przed ciążą 70 b, po dwóch ciążach mam 75d, skóra co prawda nie ta i trochę się opuscily,ale są większe i nie obwisłe, mąż się cieszy :-)

Gość gość
Mi cycki w ciąży urosły a pokarmu było strasznie mało. Cudem udało się karmić piersią 6 miesięcy a potem jeszcze 2 ściągać laktatotem chociaż trochę i podawać butlą.

Gość gość
ja przed ciążą 75c, po ciaży 75d, w sumie nie wiem czemu większy rozmiar bo ja na oko tego nie widzę żeby były większe, mąż twierdzi, że stały się jeszcze pełniejsze. O dziwo nie obwisły i nie stało się z nimi nic, nie wiem jak to możliwe skoro je męczyłam laktatorem ile wlezie:p

Gość gość
"Mi cycki w ciąży urosły a pokarmu było strasznie mało. Cudem udało się karmić piersią 6 miesięcy a potem jeszcze 2 ściągać laktatotem chociaż trochę i podawać butlą." to i tak mialas dobrze, mi wogole nie urosly i ja sciagalam laktatorem przez 2 mce i jeszcze dokarmialam mm od poczatku

Gość gość
Wiem, że miałam dobrze. Odnoszę się do pytania, że nie zawsze dużą cycki oznaczają dużo pokarmu. U mnie cycki były ogromne w porównaniu do stanu przed ciążą, a pokarmu było ledwo ledwo.

Gość gość
Ja mialam przed 70B. Po karmieniu rozm. taki sam, wygladaja podobnie tylko brodawki inne i w dotyku miekkie. A w czasie karmienia max mialam 75F i zle sie czulam z takimi wielkimi cycami :-P lubie moje miekkie b ;-)

Gość gość
Też chce swój stary rozmiar. Te takie ciężkie. Wiszące są. Ale właśnie boję się ze beda wiszące i puste. A nie chce operacji plastycznej, nawet by mnie nie było stać

Gość gość
W pierwszej ciazy mi urosly mocno, po ciazy byly ladne duze i sie trzymaly. W mpierwpi 9 latach urodzilam drugie dziecko, piersi znow urosly i teraz niestety spotkaly sie z grawitacja. Ale nadal sa pelne i moj maz jest zachwycony. W ciazy dobilam do 75 I, teraz mam 70H.

Gość gość
Moje po dwóch ciążach są mniej więcej takie jakie były, może troszkę mniej jędrne, średnie mam piersi, ale brodawki sutkowe są większe niż przed ciążami.

Gość gość
Jestem posiadaczką miseczki b. W ciąży dobilam do f. Zawsze chciałam mieć duży biust, ale teraz błagam by mieć mały, nie komfortowy jest duży. Max miseczka c. Nie więcej.