Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasiadkemamsuper

Nie częsty przypadek. MILF story

Polecane posty

Gość sasiadkemamsuper

Witajcie czytelnicy. W skrócie sytuacja wg następująco.. mieszkam 2 rok sam (nowe mieszkanko, dobra praca, auto pod blokiem, młody i aktualnie SINGIEL) i od samego początku od pierwszego "dzieńdobry" poprzez Hej , jak sie masz, co dziś w planach itd itp z ową zadbaną rozwódką (jak domniemałem, a już wiem) kontakt wzmacniał się z dnia na dzień coraz bardziej i bardziej.. mimo , że nie ingerowałem i nie starałem się o to (poza sferą fantazji co przyznam) Teraz wygląda to tak, ów sąsiadka jest moją kochanką ja jej i tu nie wiem sam... Scenariusz się napisał sam, jak dla mnie! Ona knuła to od dawna tak myślę.. MILF = SEKS!! Sam w to nie wierze jaka cwaniara po 40 mnie owinęła wokół siebie:)...... Wracam z uropu zastaję nowe drzwi od klatki w dodatku wymagają "klucza" xxxx .Jest noc , sąsiedzi raczej mnie nie polubili..(co robić?) Dzwonie do Niej! Krótkie tłumaczenie, że ja z pod XX itp itd.. w pół zdania słysze bzzzz 'za buziaka młodziku' .. że co??? Wchodzę do góry mijam Jej piętro .. Otwierają się drzwi. -gdzie to się sąsiad tak opalił ? -Dziękuję i przepraszam , ale widzę , że zmiany nastąpiły , a z urlopu wracam i widzi Pani.. Dziękuję jeszcze raz.. -dobrze , że jesteś bo mam paczkę dla Ciebie kurier prosił o przekazanie bo dodzwonić się nie mógł.. -aaaahh tak zamawiałem prezent taki, w sumie to zapomniałem.. -Dyskretny będziesz to ja też Ci coś zaprezentuję -Tak mi da -Mnie to podkręciło tylko:) -Co Pani myśli? -Sam się domyśl, albo zamkną się te drzwi.. yyyy sąsiadko minutka zaraz zapukam tylko wrzucę to do domu no i tego buziaka jestem winny :D chwilę oglądałem ją nagą.. dalej poszło!! 42l vs. 27l!! BYŁO MEGA! Jej zapach, jej cipka, uda , dupcia.. Mistrzostwo!!! Czuję się trochę wykorzystany.. ale nie unikam tej bogini :)

Gość gość
Jak ona wygląda tak jak jedna znana mi 41 latka to się ci nie dziwie

Gość gość
mam 12lat młodszego faceta , dopuki mnie wytłumaczył mi szczerze co go do mnie ciągnie bałam się , że go stracę. Powiedział, że bzykał się z mega laskami był w zwiazku wczesniej z trzema naprawde ładnymi dziewczynami, ale żadna nie była i nie robiła nie sprawiała mu tyle satysfakcji i nie mowiła tego co chciał słyszeć.. Możesz mieć paczkę landrynek i pogryźć je wszystkie a jak zostanie ci ta ostatnia zastanawiać się czy nie warto ssać ją powoli , ona wyzwoli wszystkie smaki i zmysły.

Gość latalecapupafajna
do 30ki bałam się, że wyjdę na kur.. po 30 tylko z nim nikt inny po 35 płakałam . po 40 nadrabiam i mam w du.. co kto myśli. Jestem seksowna czuje seksapil to co sie bede po 60 tez bede sie kochała