Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana8989

l4 od poczatku ciązy???

Polecane posty

Gość zalamana8989

Witam. pracuje w pracy ktora można nazwać burdelem. a mianowcie w moim pokoju sa o 4 lata mlodsze odemnie dziewczyny. jest ich trzy. mam ich juz dosyć od dawna. ich gadania o facetach i penisach. jedna mysli ze jak bedzie sypiac z polowa miasta to znajdzie meza. druga zamiast mowic piszczy i sie piesci. trzeba jej uslugiwac, nic nie posprzata po sobie. nie mozna na nia podniesc glosu bo zaraz bedzie obrazona. wszystko musi byc po jej mysli. i caly czas gada o dwoch kolegach z pracy ktorzy sie z nia przespali i maja ja teraz w d***e ale ona uwaza ze ja kochaja. trzecia wydaje sie ze najlepsza z nich wszystkich ale glupiutka nic nie znajaca zycIA naiwna . no i w tym wszystkim jestem ja ktora ma dosyc sluchania od roku tych dziewczyn. ich ciagle intrygi, i wymyslanie histori irytuje. kazda dziewczyna jest oczywiscie tez brzydsza od nich i glupsza. no bo jakby inaczej. one potrafia na ciebie spojrzec i juz wiedza czy jestes fajna czy nie. ja dowiedzialam sie ostatnio ze jestem w ciazy. i tak chcialam sie zwolnic ale skoro jestem w ciazy mooge isc odrazu na zwolnienie lekarskie??? ja nie dam rady juz tam psychicznie. placze jak mam isc tm do pracy. a w pracy az mam ochote je rozwalic o te ich glupie lby

Gość gość
No pewnie, że idź na zwolnienie. Ja poszłam od razu, choć miałam powód, bo wymiotowałam. Jeśli jeden lekarz nie da Ci zwolnienia, to idź do drugiego, zresztą zawsze możesz powiedzieć, że masz mdłości. Zaraz posypią się hejty kobiet, które pracowały do 9 miesiąca. Chciały, to pracowały. Ty nie chcesz, to nie pracuj. Tym bardziej, że stres szkodzi dziecku.

Gość gość
bym mogła tam pracowac gdyby nie te glupie dziewuchy. nie da sie z nimi wytrzymac. pierwszy raz takie osoby spotykam.

Gość gość
Ja pracowalam do 11 tc. Mialam straszna atmosfere w pracy choc sama prace lubilam. Ze stresu zrobil mi sie krwiak. Idz na zwolnienie.