Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nienawidzę swojego życia...!!!

Polecane posty

Gość gość

Tego wiecznego zapierniczu. Braku czasu. Rzygac mi się chce. Moje dziecko praktycznie nie ma matki. Żeby chociaż miał rodzeństwo to by miał towarzystwo. A tak rodzice wiecznie nie mają czasu. Praca obowiązki domowe. Chciałabym dziecko drugie to nie mogę znaleźć normalnej pracy żeby dali umowę o pracę a nie żałosne zlecenia. Poszłam na studia z nadzieją, ze po nich będzie lepiej, ale nie mam czasu na naukę i robienie prac na studia. cudem zaliczam kolejne przedmioty. nie mam już na to siły wszystko. rzygac mi się chce tym życiem. wszystko drogie ze z jednej pensji nie wyzyjemy w trójkę. mam dość. musiałam to z siebie wyrzucić...

Gość gość
Jesteście zdrowi? Bo to autorko najważniejsze, a reszta to niestety samo życie, ciężkie życie. Większość tak ma, tylko nam się wydaje, że wszyscy wkoło sielanka, wakacje 3 razy w roku itp. A ile ma dziecko? Teraz jest kosiniakowe, 500 plus, nie wiem jaki masz zawód, ale jak zaciazysz z świeżą umową o pracę to i tak po macierzyńskim raczej powrotu nie będzie

Gość gość
Twoje dziecko nie ma matki a mimo to SIEDZISZ TU!!!!! Zamiast dać ten.czas dziecku. A teraz sciemniaj dziecko śpi albo bawi się z tatą :-P

Gość gość
12:44 Syn jest u biologicznego ojca skoro tak bardzo Cię to interesuje a ja siedzę na nudnym wykładzie...tyle.

Gość gość
Ja coś słyszałam że po zleceniu już dają macierzynski ale nie wiem na ile to prawda.

Gość gość
12:40 Jesteśmy zdrowi. Synek ma 4,5 roku. Wychowuję go z mężem, który nie jest jego ojcem. Jest kosiniakowe i co z tego? A 9 miesięcy ciąży za co żyć? Mi nie chodzi o to żeby mieć gdzie wracać, po macierzyńskim znajdę pracę gdziekolwiek, wtedy mi będzie obojętne jaki to rodzaj umowy. A no i byłabym już po studiach w ten czas więc i zawód by był. Aktualnie mam zawód po szkole średniej, w którym niestety nie ma dla mnie pracy bo nie mam w tym kierunku wykształcenia wyższego...z resztą nie lubię pracy w swoim zawodzie niestety tak czasem bywa. Za młodu mnie to fascynowało. Teraz niekoniecznie...

Gość gość
Macierzyński mają wszyscy, ale L4 na zleceniu nie ma. No i mogą Cię zwolnić w każdej chwili. Ciąża nie jest żadną "ochronką" przed utratą pracy na umowę zlecenie.

Gość gość
Ja pracuje na umowe - zlecenie od 2007 roku . Ale nie o to chodzi , jest poważniejszy problem . TaKi ze mi się ****** chce a nie mam z kim i to jest problem . Kobieta ma lepiej bo wypnie kuperek i każdy zasadzi .

Gość gość
Już jest Wam ciężko, a Ty chcesz mieć jeszcze jedno dziecko? Nie ogarniam Twojej logiki.

Gość gość
13:27 Finansowo nie jest ciężko. Tylko czasowo. Doba jest za krótka. Chciałabym pozwolić sobie na siedzenie w domu. Jednak moja wypłata jest niezbędna. Z niej żyjemy i odkładamy kasę. Męża wypłata zaś idzie na wszystkie opłaty. Teraz mam taką durną pracę, że wracam o 18 do domu. I na wszystko mi brakuje czasu. Poszłam tam bo miałam mieć umowę o pracę po 3 miesiącach na zleceniu i się okazało, że mnie wyrolowali :o dostałam kolejne zlecenie tym razem na rok. Tylko co mi po tym jak ja chcę umowę o pracę i dziecko... :o

Gość gość
A co Ty gadasz? Przecież chętnych nie brakuje w necie.

Gość gość
Zrpb sobie jeszcze 3. Bedzie lepiej... idiotka

Gość gość
13:34 Człowiek glupi, który nie ma nic mądrego do powiedzenia używa obrazliwych epitetów. Wyobraź sobie, ze mój mąż nie ma własnych dzieci. I też ma prawo zostać ojcem. A ja mam prawo mieć pragnienie posiadania dziecka z mężczyzna mojego życia. I nie ma w tym nic idiotycznego. Za to idiotyczny jest Twój wpis. A chcemy teraz bo nie chcemy różnicy wieku między dziećmi 10 lat...

Gość gość
Zrpb sobie jeszcze 3. Bedzie lepiej... idiotka x odezwała się mądra. nawet pisać bez błędów nie umiesz a kogoś od idiotek wyzywa.

Gość gość
jak komuś brakuje argumentów, to zaczyna się obrażanie, a człowiek na poziomie, przynajmniej postara się zrozumieć inny punkt widzenia, podejście do życia... Jeden wsuwa całe życie schabowego i uważa że taki jest każdy niedzielny obiad... a tego co je np. owoce morze zacznie krytykować i obrażać... tylko czemu?

Gość gość
Już jest Wam ciężko, a Ty chcesz mieć jeszcze jedno dziecko? Nie ogarniam Twojej logiki. x nam tez jest ciężko a chciałabym pojechać na wakacje, nad morze. Też nie ogarniasz mojej logiki pewnie.

Gość gość
każdy ma jakieś pragnienia i potrzeby i krytykowanie oraz negowanie tego to zwykły brak taktu i kultury.

Gość gość
zatrudnij się byle gdzie gdziekolwiek dają umowę o pracę. poczekaj na umowę na jakiś dłuższy okres i do dzieła. jak nie masz problemów zdrowotnych jakichś, które by mogły przeszkodzić w zajsciu w ciążę to szybko zaskoczysz ;) powodzenia

Gość gość
tak będziesz miała do usranej śmierci, nie licz na nic lepszego w tym cholernym kraju, teraz to i tak dobrze, bo za pieprzenie się i rozmnażanie dają za darmo 500+, wcześniej myśmy nie mieli tak, no no i co wuj, życie mi zleciało na praca za najniższą krajową bo tak pracodawcy dają i dom i wuj, dobrze, że nie napieprzyłam sobie kilkoro dzieci bo przyszłoby nam zdychać z głodu.