Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalamana 111

Ciąża brak pęcherzyka

Polecane posty

Gość Zalamana 111

Witam.. Proszę o Odpowiedź bo już nie wiem co myśleć.. Mam 35 lat..wiele lat staraliśmy się z mężem o dziecko. Niestety nie udało się aż do teraz kiedy wogole tego nie planowaliśmy. 16 maja miałam miesiączkę. Po 14 dniach kiedy od okresu byłam na kontroli u gin. Powiedział że wszystko ok. Nie stwierdził owulacji. Jednak miesiączka mi się spóźnia 10 dni. Zrobiłam 4 dni temu test i wyszła ciąża. Beta w środę 1806 w czwartek 1569 w środę 1944. Byłam na usg u lekarza Noe widać było pęcherzyka. Powiedział zw ciąża obumiera i mam czekać na okres..Boli mnie bardzo prawa strona brzucha. Mam tylko jeden jajowod więc to ta z której była owulacja..boję się że to może być ciąża pozamaciczna.. Nie mam plamien. Czy któraś z Was miała taką sytuację? Proszę pomóżcie.

Gość gość
skoro lekarz powiedział Ci, że ciaża obumiera, to znaczy że obumiera a nie że jest pozamaciczna. boże, widzisz a nie grzmisz

Gość gość
Życzę Ci żeby kiedyś nie zabrzmiał nad Tobą

Gość Zalamana 111
Prosiłam o wypowiedź kogoś kto miał podobny przypadek a nie osobę która się nudzi i odpowiada bez sensu na każdy pojawiający temat..