Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznalam pewnego fajnego mezczyzne ale jestem niepewna niego

Polecane posty

Gość gość

Jakis czas temu poznalam na sympatii pewnego pana. Lat 40, kawaler, bezdzietny ale chce zalozyc rodzine, ma prace, mieszkanie, bez nalogow, wyznanie rzymsko- katolickie, z wygladu w prawdzie nie przystojniak ale nie straszy wygladem. W sumie prawie idealny wg mnie no ale jest to ale. Jak to mozliwe, ze ktos taki jest sam? Boje sie, ze moze byc jakims psychopata. Zwykle zle wybieram mezczyzn. Ostatni moi partnerzy byli alkoholikami albo byli agresywni lub zdradzali. Co powinnam zrobic? Czekam na wasze rady. Pozdrawiam

Gość gość
Nie byl wlasnie z nikim i uwaza ze seks powinno sie uprawiac po slubie i tylko z ukochana osoba. Takie to staromodne i zasciankowe.

Gość gość
Dziwny typ. Ja bym sie miała na baczności. Pospotykaj sie z nim i obserwuj go.

Gość gość
Przyznał się,że był w jednym związku,związku ..radzieckim:-( a seks uprawia za domem i ma całkiem niezłe zbiory,tak mówi,serio nie kłamię.

Gość gość
Ja bym mu nie ufala . Przeczytaj temat na kafeterii : oszust z sympatii

Gość gość
Facet 40 lat i seks po slubie ? Moze wogole seksu nie uprawia bo nie moze , bo mu nie staje

Gość gość
Nie wychodzilabym za niego za maz Balabym sie takiego faceta z sympatii

Gość gość
Widać, że sie szanuje i nie uprawia seksu w związkach. Bierz sie za niego, bo drugiej okazji już nie bedziesz miała i zostaną dla ciebie same *****cze nieprawiczki.

Gość gość
Bo powinno sie uprawiać seks po ślubie.

Gość gość
Ale jakieś dziwne macie myślenia. Bardziej obawiacie sie kogoś, kto SZCZERZE mówi że nikogo nie miał, bo ma takie zasady. Niż np. gościa co bzykał by 100 lasek (dziwek) i się tym chwalił. Ten drugi normalny, bo się sexsi, a ten pierwszy podejrzany psychopata, bo nie miał kobiety. No coments.

Gość gość
dziś xx Między 40-letnim prawikiem a kolesiem który przeleciał 100 kobiet jest chyba jeszcze coś pomiędzy prawda? Obie te skrajności nie są dobre. Ja bym uważała na tego 40 latka. Jeśli zdrowy, w miare młody mężczyzna nie ma libido to to nie jest dobry znak. Niewykluczone że pod tymi zasadami "seksu po ślubie" chowa jakieś swoje zaburzenia seksualne/emocjonalne. Zrobisz jak uważasz autorko, ale ja bym na niego uważała, angażuj sie ale z głową, na dystans.

Gość gość
Moze on jest eunuchem

Gość gość
Juz bym wolala takiego co bzykal niz eunucha

Gość gość
No każda by wolala. A jak on nie chce seksu przed slubem to jak sprawdzisz czy ma kuske i jaja?

Gość gość
Lepszy prawiczek niż *****cz.

Gość gość
Co w tym dziwnego, że facet czeka z tymi sprawami do ślubu i nie uprawia seks z każdym w którym jest w związku ?

Gość gość
A pote jesteście zdradzane, bo wiążecie sie z nieprawiczkami.

Gość gość
idealny materiał na psychopatę; zresztą ja myślę że skoro facet nie mam kobiety do 40 roku życia to musi być jakiś nienormalny, bo nawet jesli jest bardzo nieśmiały to są przeciż kobiety które lubią takich a ten to jakiś psychol...

Gość gość
A idz panie z takim, w zyciu bym nie chciała takiego nieudacznika. Ja poznalam jednego calkiem przystojny ale dwie rzeczy sklonily mnie do zerwania kontaktu, raz ze siedzi tam jak wyznal 5 lat i nikogo nie poznal czyt. nieudacznik, dwa ze ma malo ambitna prace

Gość gość
gość dziś jprdl chore to masz ale ty myślenie, że od razu zboka i psychola sie doszukujesz, no chyba że wyniosłas to z własnego domu to wspólczuje. Bo pomiędzy twoimi psychozami a normalnością jest jeszcze coś takiego że gośc może był nieśmiały i zakompleksiony stąd nie miał kobiety, a ty już masz faze że po ślubie ekstremalny zbok z niego wyjdzie.

Gość gość
no ja wcześnije napisałam że nawet jeśli gośc jest nieśmiały i zakompleksiony to powinen wcześniej już mieć dziewczynę, bo przecież jest dużo dziewczyn również cichych i nieśmiałych; no chyba że on ma duże oczekiwaania :p

Gość gość
gość dziś Juz bym wolala takiego co bzykal niz eunucha xx Twój wybór ale co to za przyjemność dla ciebie że wsadza ci kotasa co moczył w stu zapuszczonych otworach dzi/fek

Gość gość
gość dziś Ale jakieś dziwne macie myślenia. Bardziej obawiacie sie kogoś, kto SZCZERZE mówi że nikogo nie miał, bo ma takie zasady. Niż np. gościa co bzykał by 100 lasek (dziwek) i się tym chwalił. Ten drugi normalny, bo się sexsi, a ten pierwszy podejrzany psychopata, bo nie miał kobiety. No coments. X Bo prawdziwy normalny mezczyzna uprawial by seks z kim tylko sie da albo chociaz poszedl by do prostytutki. Zadna normalna szanujaca sie kobieta nie wziela by takiego psychola co czeka na milosc by uprawiac seks! Ja stracilam dziewictwo w wieku 18 lat z nowopoznanym gosciem na wakacjach jak normalny czlowiek. A ten w temacie to jakis psychol co seks laczy z miloscia. Wiadomo katolik.

Gość gość
Wolalabym byc zdradzana przez doswiadczonego niz miec wiernego prawiczka!