Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam piosenki POMOCY

Polecane posty

Gość gość

Czesc :) znacie zapewne to uczucie, gdy macie nute w glowie, teledysk przed oczami, ale tytulu brak :o wlasnie tak mam. prosze niech pomoze kazdy, kto moze cos skojarzy :) a wiec piosenka byla CHYBA po hiszpansku, w kazdym razie latino rytm. do 14. sekundy teledysku dziewczyna siedzi w aucie, ma krotka bluzke na sobie, (chyba biale) szorty. wychodzi i zaczyna sie tanczenie. w trakcie wideo wyrzuca jakies ksiazki/zeszyty/notatki i tanczy z jakims facetem. To moze nie jest nic waznego, NA PEWNO nie jest nic waznego, ale wlasnie przypomniala mi sie ta piosenka, nie moge jej nigdzie znalezc, a nuta nie wychodzi z glowy :( to dosc meczace... gdyby ktos cos... bede wdzieczna :)

Gość gość
muzyka - dziewczyna w aucie - dziewczyna wysiada - za muzyka zaczyna jakis koles wlasnie spiewac w jezyku latino ;) kilka wersow, na "refrenie" jest sama muzyka i dziewczyny tancza w szortach i bluzkach nad pepek, cos w rodzaju Trumpest Seana Paula, ale jednak to co innego. Przysiegam stawiam wodke temu, kto to znajdzie :D skontaktuje sie, obiecuje :)

Gość gość
podbijam :) szlag mnie zaraz trafi ;)

Gość gość
halo :(