Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się odciąć. jestem bluszczem.

Polecane posty

Gość gość

Zakochałam się w chłopaku któremu na mnie nie zależy. tz. on robił mi nadzieję, jednak dziś kiedy się zezłościłam, bo widzę że czasem źle mnie traktuje, powiedziałam co myślę.. kazał mi spadać i zniknąć z jego życia.. dałam mu czas i powiedziałam, że jeśli mnie kiedykolwiek kochał to żeby chociaż mi odpisał że to już koniec, że serio nie chce mnie widzieć, nie mogłam uwierzyć w te słowa więc chyba potrzebowałam kopa.. a co on zrobił o umówionej porze zablokował mój telefon.. jest mi tak cholernie przykro, a jednak ciągle mnie do niego ciągnie.. wiem że powinnam już odpuścić i że to były tylko kłamstwa, ale ja nie umiem... niech ktoś mi pomoże..

zezłościłam, bo widzę że czasem źle mnie traktuje, powiedziałam co myślę X Szacun :classic_cool: Idź do psychologa ;)

Gość gość
Skromna Ja, nie do końca rozumiem, czy jeśli chłopak dogryza mi, że mam kolegów, po prośbie żeby przestał, olewa, później okłamuje i okazuje się że jest na spacerze z "koleżanką", to nie mam prawa powiedzieć że mi się to nie podoba?

Gość gość
Masz prawo. Ale jeśli facet cię nie chce, blokuje telefon, to miej klasę, honor i odpuść. Ceń się.

Gość gość
I chcę ale nie potrafię, ciągle o nim myślę i czuję niepokój z tego powodu że to już koniec(chyba do mnie nie dociera że już nigdy go nie zobaczę), najgorsze, że on nawet nie potrafił wprost mi napisać "nie kocham Cie, odwal się" tylko zostawił mnie taką niepewną....

Gość gość
Nie zostawił cię niepewną. Kazał ci zniknąć ze swojego życia. Nie dotarło do ciebie dziewczyno?

Gość gość
Zablokowanie twojego numeru to nie tylko przekaz 'nie kocham cie' ale coś więcej czyli ' spadaj natrętna desperatko'

Gość gość
Przeciez kazal ci spadac i zniknąc ze swojego zycia. Już bardziej dobitnie nie można. Autorko, przestań .

Gość gość
cóż, pewnie macie rację, dopisuje sobie to co chce widzieć, a nie to jaka jest prawda.. nie mogę usprawiedliwiać, że powiedział mi to w nerwach nawet jeśli tego samego dnia wyznawał mi jak bardzo mnie kocha..