Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam chłopaka

Polecane posty

Gość gość

Czemu w wieku 23 lat nie miałam nawet chłopaka? Co ze mną nie tak?

Gość gość
A po co ci chlopak? Tez masz wyprany mozg i nie wiesz ze zwiazki to same problemy?:o

Gość gość
Chyba fajnie mieć 2 połówkę ;)

Gość gość
Bo wymagasz modela do związku dlatego nie masz chłopaka.

Gość gość
G****o prawda z tymi wymaganiami! Sama mam tyle samo lat co autorka i wymagam. Mam do tego prawo i sama coś reprezentuje. Serio mamy brać "byle kogo" (nie uwłaczając nikomu )? Załóżmy, że: - mam dużo zainteresowań, -studiuje fajny kierunek, inny niż bezrobocie stosowane, -mam pracę, która mnie satysfakcjonuje pod każdym względem, -mam lekko zadziorny ale "w gruncie rzeczy" fajny charakter -dobrze się reprezentuje fizycznie.

Gość gość
Bo dużo takich dziewczyn jest samotnych. Te brzydkie szare myszki i te piękne pustostany zazwyczaj mają największy przemiał. Bo brzydka nie ma wymagań a pustej też wystarczy w sumie byle jaki, ważne żeby doceniał jej cielesne i jedyne walory. Ludzi inteligentnych, mających wyższe wymagania od życia niż "to co wszyscy" jest bardzo mało. A jak jest się 7/10 i wzwyż to drugiego takiego ze świecą szukaj. Wystarczy, że na kierunek kształcenia po gimnazjum wybrałaś sfeminizowany zawód i już przegrałaś. No chyba, że łasisz się na czyiś facetów ale to trzeba być "panną lekkich obyczajów" żeby się za cudzego chłopa brać.

Gość gość
Jedyne co autorce mogę poradzić to czekać. W końcu się zjawi, widzę po koleżankach, że serio fajne laski na mężczyznę czekały długo. Niektóre do 25 roku życia. Ale nie czekaj w fotelu w domu, wychodź, najlepiej sama. Bez słuchawek. Nie zliczę ilu facetów mnie zaczepiło w księgarni, gdy przeglądałam książki albo w elektrycznym gdy chciałam kupić pendriva albo inną pierdołe. Wychodź do kina, teatru, siłowni....wszędzie tam, gdzie są twoje zainteresowania. Jeśli ktoś Ciebie zaczepi temat rozmów gotowy. Ty też możesz kogoś zagadać, przecież to nie Arabia, że kobiecie nie wolno się odezwać do faceta (choć sama nie zrobiłabym tego nigdy, to poniżej mojej godności, latanie za facetem...tak spadłaby mi korona). Portali randkowych nie polecam. Ciężko znaleźć tam kogoś normalnego. W przypływie walentynkowej desperacji, założyłam konto na dwóch portalach. Umówiłam się z jednym, prześladuje mnie i nachodzi do dzisiaj, mimo, że rozeszliśmy się półtorej (!) roku temu. A odeszłam od niego bo ręce go świerzbiły. Facet inteligentny, przystojny, z dobrą pracą. Nigdy bym nie pomyślała, że mnie uderzy.

Gość gość
I złota NAJWAŻNIEJSZA zasada . ZERO DESPERACJI. Każdy ją wyczuwa, nawet inne kobiety. Pogódź się z tym, że możesz być do końca życia sama. Takich osób jest wiele. Nie pozwól, żeby "bycie samotną" stało się największą porażką twojego życia. Dopiero wtedy stworzysz coś co będzie trwałe i zdrowe. A i dopisek do zasady. BĄDŹ SOBĄ. Zawsze i wszędzie. Mów to co myślisz, ubieraj się tak aby siebie wyrazić. Bądź wredna jeśli taka jesteś, bądź miła jeśli tak ci leży. Tylko nie bądź głupia i naiwna bo tylko się sparzysz do ludzi w ogóle. Nie słuchaj podręczników podrywu, gdzie kobietę ubierają u różową sukienkę z dekoltem do pępka. Po co Ci ktoś, kto zakocha się w Twoim sztucznym, wykreowanym wizerunku? Chciałabyś, żeby ktoś kochał i czuł pociąg do tej wykreowanej postaci nie do ciebie? Ja mam obsesję idealnego wizerunku, MUSZĘ zawsze i wszędzie mieć makijaż dopracowany co do najmniejszego szczegółu. Muszę mieć wyprasowane, dobrane kolorystycznie ciuchy. Podobnie z włosami. Kosztuje to wiele ale tylko tak jestem w zgodzie sama ze sobą. Inna kobieta czuje się dobrze w dresie i bez makijażu. Czytając to pomyślisz, że będzie jej ciężej o faceta. G****o prawda, bo odsieje tylko płotki, które cielesność traktują tak poważnie, że nie uraczą takiej kobiety rozmową. I w sumie dobrze, bo sama mam problem z pustakami, którzy lecą tylko na mój wygląd a jak otwierają usta i głoszą swoje poglądy przeczytane na szybko we fakcie.... było by lepiej gdyby jak te ryby głosu nie mieli...

Gość gość
gość dziś Tak to jest jak się wymaga tylko ciacha z wyglądu :) Najbrzydsza dziewczyna chce faceta z najwyższej półki.

Gość gość
Ja obiecałem sobie, że nigdy nie poderwę kobiety, nie umówię się z żadną na randkę. Dlaczego? bo każda wymaga modela i chce idealnego faceta pod każdym względem :) Mam nadzieje, że zostaniecie same pustaki, bo to się w głowie nie mieści żeby mieć tak chore wymagania wobec mężczyzny.

Gość gość
Nie jest mi was szkoda same jesteście sobie winne :D

Gość gość
Mi za to jest was szkoda leszcze. Sobotni wieczór a wy na babskim forum siarę robicie, wcinacie sie nam do rozmowy jak string w doope i wygłaszacie smutne opinie o które was nikt nie prosi... nawet my - dziewczyny w necie mamy na was wylane :-)

Gość gość
Kobietki zostaniecie same do końca życia :)

Gość gość
Nostradamus z dupy się znalazł :-)

Gość gośćrafal
to mozesz chcesz kogos poznac

Gość gość
Kobiety to pustaki

Gość gość
Jasne, szczególnie na tym forum :-) Musiałabym najpierw zachorować psychicznie żeby dosięgnąć poziomu intelektualnego tutejszych ,,mężczyzn,, :-)

Gość gość
23:17 swojej matce teraz wrzuciłeś, dla mnie jesteś nikim , więc krzycz dalej :-)

Gość gość
gość dziś Jesteś zerem kobitko

Gość gość
Kobiety są pustakami, chamkami, mają zazwyczaj przerośniete ego i każda myśli, że jest pięknością hahaha :D

Gość gość
Ktoś cos mówi??? ciszaa...

Gość gość
23:25 hahaj się dalej debilu, tylko tyle potrafisz poza bredzeniem w necie oczywiscie :-)

Gość gość
23:23 zerem jest ten kto ubliżył pierwszy :-)

Gość gość
Śmieszna sprawa- NIKT TUTAJ NIE POWIEDZIAŁ O JAKICH WYMAGANIACH MOWA. Dosłownie w jednej wypowiedzi padło słowo "wymagania" wobec facetów, nikt nie powiedział jakie ale już atak wściekłych hien pt. "WASZE CHORE WYMAGANIA, nie żal mi was...bleble". A kto powiedział, że nam jest źle z tego powodu? Bo mi nie jest nawet w 1 procencie. I podejrzewam, że autorka po prostu ma dziś słabszy dzień a na codziennie czuje się jakoś gorzej z tego powodu. A na pewno nie czuje się tak, żeby w sobotnią noc ubliżać na oślep ludziom w internecie XD

Gość gość
23:40 otóż to! Dziewczyna zapodała temat, odezwało sie kilka innych i zaczęły zwyczajnie rozmawiać , ot-tak, normalnie i nie - jacy to faceci sa źli itp. A znalazło się kilku idiotów i rozpieprzyło rozmowę... A tacy inteligentni są ponoć..

Gość gość
Tekst o tym, że brzydka chce tylko przystojniaczków mnie zabił. To, że dostała po twarzy nikogo nawet nie obeszło. Kobiety z natury są bardziej krytyczne wobec siebie, to jest nawet udowodnione naukowo. Poza tym brzydkich dziewczyn na polskich ulicach jest bardzo mało. Natomiast facetów brzydkich i zaniedbanych jest jak na lekarstwo. I to właśnie wśród nich jest ta śmietanka, która przyzwala na bicie i upokarzanie kobiet. Ci sami drą ryj pod każdym kebabem "won z polszy brudasy". Więc panowie "należało się" "chore baby wymagające" itp itd lepiej nabierzcie wody w usta bo kiedy je otwieracie skazujecie siebie na samotność. W XXI wieku polskie kobiety nigdy nawet w waszą stronę nie spojrzą, nawet "muslimki" wami pogardzą bo jej nie utrzymacie. Teraz możecie mnie hejtować za napisanie prawdy ;)

Gość gość
Sram na wasze wymagania:D

Gość gość
Nie masz chłopaka bo wyginęli. To co się kręci trudno zdefiniować :D

Gość gość
00:18 a potrafisz coś poza sraniem? :-)

Gość gość
Potrafię jeszcze szczać.