Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyzna dużo starszy

Polecane posty

Gość gość

Witam postaram się jak najjaśniej sprecyzować mój problem. Zacznę od tego, że mam 16 lat. Moja sytuacja jest dość nietypowa, dlatego proszę o zachowanie dla siebie zbędnych i wrednych komentarzy w moim kierunku. Do rzeczy: mam 16 lat niedawno będąc z koleżankami na imprezie na mieście było sporo pijanych ludzi taka impreza. Przechodząc zauważyłam ze pewien chłopak a w zasadzie mężczyzna obserwuje mnie bezwstydnie i się uśmiecha, po wyglądzie wnioskuje ze był grubo po 30-stce. Siedział z dziewczyna która obserwując jego wzrok w moim kierunku popatrzyła na mnie z pogardą. Głupio mi się zrobiło. Dodam ze wyglądam na 20-25 lat. Dowiedziałam się ze pracuje niedaleko mojego domu. Przyznam nie raz przechodząc koło jego pracy zajrzałam dyskretnie przez szybę, chyba się domyśla. Raz przechodząc koło jego pracy wpadliśmy na siebie skończyło się wzajemnym uśmiechem wczoraj jadąc autem machnął mi ręką. On tak bardzo mi imponuje inteligencją, dojrzałością i jest mega przystojny.Co mam robić? Zaczęło mi zależeć... lecz z drugiej strony taka różnica wieku. Uprzedzam komentarze typu zastępcę za nieobecnego w dzieciństwie ojca. Akurat z ojacem mam świetny kontakt.

Gość gość
A jaki masz kontakt z dziadkiem?

Gość gość
Daj sobie z tym facetem spokój! Noe bądź głupia dziewczyno ! Ą po za tym facet w tym wieku który się spotyka z nastolatką to sygnał czerwonego alarmu że z nim coś jest nie tak ! Unikaj takich typów! Dobrze Ci radze ! Ciesz sie młodością póki ja masz ! Na nic tobie taki stary facet w życiu!