Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest tu ktoś z Wrocławia byliście kiedyś w zoo w Opolu?

Polecane posty

Gość gość

Bo np wiele Razy byliście w zoo we Wrocławiu (ja też wiele razy byłem w zoo we Wrocławiu nawet po otwarciu afrykarium w zoo w 2014 roku bo do Wrocławia mam 75 km tj godzinę drogi) i chcieliście zobaczyć inne zoo niż we Wrocławiu i proszę o opinie które zoo wam się bardziej podoba zoo w Opolu czy we Wrocławiu ps w zoo w Opolu też wiele razy byłem pytam o wasze opinie które zoo wam się bardziej podoba?

Gość Miasto Namysłów opolskie wojew
To ja autor tego tematu wiele razy we Wrocławiu w zoo byłem w afrykarium też byłem też w hali stulecia na przeciwko zoo mam do Wrocławia 75 km mieszkam koło Namysłowa kojarzycie miasto Namysłów(województwo opolskie) i browar Namysłów? NAMYSŁÓW TAK SAMO JAK WROCŁAW LEŻY NAD RZEKĄ WIDAWĄ BO WIDAWA przepływa i przez Namysłów i Wrocław

Kojarzycie miasto Namysłów (województwo opolskie) leżące tak samo jak Wrocław nad rzeką WIDAWĄ

Ps jak byłem w afrykarium we Wrocławiu to bardzo mi się podobało byłem też w ogrodzie botanicznym też fajnie ps często do Wrocławia jeździłem do kina do ch korona i ch magnolia park ps do Opola teraz do kina będę jeździć mimo że od zawsze są kina w Opolu, kino Helios w Opolu jest od 2003 roku aż do dziś przed Helios em były małe kameralne kina w Opolu teraz też są małe kina w Opolu oprócz heliosa który dalej jest w Opolu i będzie dalej