Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zarys penisa w spodniach, zmiana, czy to wina mojego patrzenia?

Polecane posty

Gość gość

Pewien mój znajomy z pracy, starszy trochę ode mnie, nosił spodnie, przez które widać mu było zarys przyrodzenia, skądinąd pokaźnego rozmiaru. Mimowilnie leciały mi tam oczy, co być może zauważył. On nie ma dużej garderoby, zwykle chodzi w podobnych ubraniach. Od pewnego czasu zauważyłam że zmienił spodnie, nosi dwie pary, w których trudno dopatrzeć się TEGO. Jedne spodnie szersze, kiedyś miałam nawet wrażenie że podwinął do dołu członka, żeby go ukryć. Myślicie, że facet źle zintepretował moje spojrzenia? Myślał, że to obciach że mu widać potężnego penisa? A nie zrozumiał, że mi się to po prostu podoba, dlatego mu tam zerkałam? Czemu zmienił spodnie?

Gość gość
może śmierdziały

Gość gość
Zmienił je na stałe. Już nie chodzi w takich krojach jak poprzednio, od kilkunatu tygodni, tylko w innych, które wyglądają na starsze niż tamte, ale ukrywają, co ukrywają. Tak ciężko zrozumieć clou sprawy?? ??

Gość gość
waliles pod niego konia?:D

Gość gość
Jestem kobietą

Gość gość
Jasne. Wonchaj bonki 🖐️

Gość gość
fajnie to wygląda jak się penis zarysowuje w spodniach hahaha :D

Gość gość
Myślałam że dla faceta to komplement, kiedy mu tam zerka kobieta. :/ A on zmienił spodnie i mam zagwozdkę - jestem od niego młodsza, to nie wiem, co pomyślał: żeby nie kusić smarkuli? (jest wierzący), ale sam się troszkę przymilał wcześniej do mnie, więc to może odpadać. Albo pomyślał, że to obciach, ale teraz te spodnie co ma to są bardziej obciachowe, jak z poprzedniej epoki. Albo zakłada czarne dżinsy i penis był tak ukryty, jakby na nim siedział - włożył sobie między nogi i pod pośladki. Ja nie wiem, o co jemu chodzi. :/

Gość gość
ale po co podkreślasz kilkakrotnie że jesteś młodsza od niego,przeciez każdy jest młodszy od kogoś albo starszy

Gość gość
Buhahaha co za głupoty

Gość gość
wczoraj Bo konfiguracje wiekowe mogą mieć wpływ. Starszy gość może nie czaić o co chodzi kobiecie, która mogłaby być jego córką itp. Raczej jest ważne, jaka dzieli nas różnica wieku, tak samo jak istotne jest, że on to facet i ma chuja o którym mowa, a ja - kobieta - chuja nie mam. Już wiesz?

Gość gość
On nie miał takiego dużego przyrodzenia tylko brzuch mu zwisał po odchudzaniu i akurat wpadał mu do moszny

Gość prawi 114
tak naprawde to więksość facetów nie wie , że kobieta zerka na jego ptaka My tego nie widzimy

Gość gość
No ale jeśli gość ma wzwód w pracy to znaczy że trzeba koledze ulżyć, mogłaś podejść i zapytać czy nie trzeba pomóc i zrobić jakiś szybki masaż prostaty.