Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia_282

Czy ktoś używa kaplanexu?

Polecane posty

Gość Kasia_282

Cześć, ostatnio natrafiłam na dużo tematów odnośnie kaplanexu. Czy ktoś z was naprawdę go używał? Sama zastanawiam się nad tym, stąd pytanie.

Gość Matetka
Hey! Używam od dwóch tygodni i jestem zachwycona. Fakt że może nie udało mi się spalić jakoś bardzo dużo kilogramów, bo tylko 2 w tydzień, to i tak jestem zadowolona bo waga w końcu ruszyła.

Gość Kasia_282
A jak ten środek w ogóle działa? Bo rozumiem że on jakoś pomaga w spalaniu kalorii, ale jak?

Gość Matetka
Blokują uczucie głodu, bierzesz sobie taką tabletkę rano, a później nie czujesz głodu (u mnie zawsze to niszczyło nawet najlepszą dietę).

Gość gość
A ja używałem przez miesiąc, ale efekt był mizerny, znajomy mówił mi że spalił 8 kilogramów w miesiąc, u mnie tylko 5 kilogramów. Chociaż z drugiej strony po tych wszystkich środkach które nie działały, to jest progres :D

Gość gość
Nie polecam brać środków na odchudzanie ,działają tylko wtedy gdy się je bierze a później kilogramy wracają z nadmiarem.Ja z tą dietą online schudłam 9 kg w ciągu 2 miesięcy i ładnie wyrzeźbiłam ciało ,dieta połączona jest z ćwiczeniami i ułożona jest przez dietetyków i trenerów ,można uzyskać dobre efekty w krótkim czasie http://dieta-lux.pl/44535

Gość Todatek
Ciekawe to co piszesz, bo jestem już prawie dwa miesiące po odstawieniu tabletke i waga trzyma się na takim poziomie jak była. Wiadomo że trzeba kontrolować to co się je.

Gość gość
Po tygodniu korzystania z kaplanexu, udało mi się spalić jakieś 2 kilogramy, zobaczymy co będzie w przyszłości.

Gość Katereus
U mnie udało się spalić jakoś w granicach 3 kilogramów w dwa tygodnie. Planuje dodać jeszcze jakieś ćwiczenia, aby spalić więcej.

Gość Matetka
Jeżeli tylko masz okazje i dasz radę to dodaj jakieś ćwiczenia, nawet spacery dłuższe, zawsze to dodatkowe spalone kalorie.

Gość Todatek
Dodatkowo pozwoli Ci to utrzymać wagę po dotarciu do tej wymarzonej ;) Zawsze to jakiś plus.

Gość gośćKat
moja i opinie znajomych nt kaplanex są różne, przeważenie zrzuciliśmy około 4 kg, zatem zapowiada się dobrze jak na suplement, trudno oczekiwać więcej trzymając te same warunki żywieniowe. sami ocenicie jak sproboujecie

Gość gość
mam podobnie, u mnie było to 3 kilogramy po dwóch tygodniach, zachęciłam też znajomych, bo jakos zawsze to raźniej.

Gość gość
3-4 kg... Wydaje się być naprawdę spoko, ja dopiero planuje odchudzanie, ale za kilka dni spróbuje zamówić i zobaczyć jak będzie.

Gość gość
Dorzuce swoje trzy grosze, bo juz odstawiam środki i zostane na samej diecie. Waga spadła o 7 kilogramów w dwa miesiące, na razie brak efektu jojo, organizm też nie wariował w trakcie kuracji.

Gość gość
Polecił mi go kolega, waga miała spaść o jakieś 8 kilogramów w dwa tygodnie ;l Było 4kg...