Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wizyta u ginekologa. Czy też tak miałyście?

Polecane posty

Gość gość

Witam, miałam ostatnio jakieś wykwity na wardze i poszłam pierwszy raz w życiu do ginekologa. On kazał mi się rozebrać do naga i wejść na samolocik (potoczna nazwa łóżka). Następnie oglądał moje zmiany po czym uprzedził, że musi zrobić teraz badanie kontrolne. Rozpiął swój rozporek, wyciągnął wawrzona, nałożył gumę i wsadził mi go aż po same jądra i tak kilka razy. Po czym wyciągnął i powiedział, że ta zmiana na wardze może być od pocierania które wynika z tego że jestem dość ciasna. Nie muszę się niczym przejmować, ale żebym chodziła do niego raz w miesiącu na ponowne badania kontrolne. Chciałam zapytać czy tak wygląda standardowa wizyta? Czy jak wkładał wawrzona to mógł przebić błonkę?

Gość gość
Tak to całkiem normalne, ja też jak idę do lekarza to często się z nim bzykam.

Gość gość
co to jest "wawrzon"?

Gość gość
No wawrzon to chyba męski członek - nie wiem, tak lekarz mi mówił, że sprawdzi wawrzonem czy nie jestem ciasna - najpierw myślałam, że to jakiś przyrząd ginekologiczny ale z tego co widziałam to męski długi członek taki jak sosna, a jak wciągał i wyciągał ten wawrzon to iskry szły spod futrówki.

Gość gość
Ile jeszcze tych tematów założysz, dopiero co był o dermatologu, moze następny napisz o kardiologu co ci kazał stanik sciągnąc i zaglądał pod majtki

Gość gość
Dobrze że Pan mi przypomniał bo właśnie miałam wizytę u kardiologa i wpisałam już zapytanie w tej sprawie. Może Pan też mi coś poradzi.

Gość gość
Tak poradzę, załóż brudne majtki, takie żeby az smierdziało wtedy chociaż ci się między nogi nie właduje. Same zboki z tych lekarzy :(

Gość gość
No u mnie było podobnie tylko że lekarz badał mi anusa a nie wadzinkę.