Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PIS wprowadzi przymus szczepienia dzieci pod groźbą kary więzienia dla matek

Polecane posty

Gość gość

hahahaha dobrze wam tak

Gość gość
I bardzo dobrze. Może się wreszcie nauczą te wszystkie proepidemiczki, że ich dzieciary są zagrożeniem dla dzieci np po przeszczepach i innych, które ze względu na przeciwwskazania nie mogą być zaszczepione. Jestem za karami dla antywackow.

Gość gość
Dla matek ? tata bez konsekwencji?

Gość gość
brawo

Gość gość
I bardzo dovrze. Jak mozna nie szczepic dzieci?????

Gość gość
a wy dorosłe osoby jak możecie się nie szczepić. Jesteście zagrożeniem dla mojego dziecka. Szczepionka nie działa do końca życia więc powinno się ją powtarzać. I dlaczego nie uzupełniłyście szczepień o te wymagane w dzisiejszych czasach. Kiedyś było mniej obowiązkowych więc powinnyście się doszczepić.

Gość gość
Na szczęście mieszkam za granicą w cywilizowanym kraju gdzie nie ma przymusu szczepień...:)

Gość gość
13:02 Wczesniej nie trzeba bylo bo zaszczepialnosc byla wysoka. Teraz przez bande kretynow sie to zmienia i w niektorych wypadkach bedzie trzeba to zmienic. ja i tak mam zamiar powtorzyc szczepienia (aczkolwiek z tego co czytalam nie ma typowo dla dorosłych niektorych). moj facet w zwiazku z praca od X lat sie szczepi, moze w koncu dostanie tego autyzmu :D

Gość gość
Super

Gość gość
Rok temu sama chorowałam na krztusiec, dorośli nieodnawiający szczepień są takim samym zagrożeniem jak nieszczepione dzieci.

Gość gość
A szczep się jedną z drugą ile wlezie, ale od mojego dziecka wara :D

Gość gość
Niedługo rodzę i bardzo boję się szczepić dziecko, ale niestety jest to obowiązek,a tych wszystkich chorób już nie ma a jak występują to tylko poszczepienne na przykład Odra w Niemczech -udowodniono że Odra w biologii nie istnieje ,wymyślają że ktoś choruje żeby tylko szczepić dzieci. Dlaczego tylko w Polsce i Rumunii jest tyle szczepień i to jeszcze w pierwszej dobie życia szczepienia się zaczynają:O. Uważam,że dziecko powinno być szczepione po ukończeniu 6 miesiąca życia .Przecież firmy farmaceutyczne nie straciły by na tym... Wszystko by się tylko przesunęło w czasie.

Gość gość
Moje koleżanki ojciec co roku szczepi się przeciw grypie, aż w końcu 2 dni po ostatnim szczepieniu dostał niedowładu okolic szyjnych i nóg i w ulotce pisze że właśnie takie powikłania mogą wystąpić..

Gość gość
I bardzo dobrze, kolejny ich pomysł, który popieram, chociaż jest też wiele, które neguję, więc nie jestem zagożałą ich zwolenniczką.

Gość gość
I bardzo dobrze, trzy,ma kciuki za to

Gość gość
I lux

Gość gość
16:48 Odra występuje w Niemczech i Polsce. Podpowiem Ci, że to rzeka graniczna. W biologii Odra nie występuje ale już w geografii owszem.

Gość gość
Wiecie o tym, że jak rozbije się fiolka ze szczepionką to wzywa się ekipę toksykologiczną w specjalnych strojach i ze specjalistycznym sprzętem, ewakuuje się cały budynek, a osoby które były najbliżej poddaje się kwarantannie natomiast w ogóle nie ma problemu żeby tą samą szczepionkę czyli zmutowane wirusy z rtęcią wstrzyknąć noworodkowi :D W ogóle was to nie zastanawia? Super....

Gość gość
gość dziś gdzie to przeczytałaś?

Gość gość
Pytanie do szczepiących. Co daje szczepionka, po co to jest? Pytam jak najbardziej poważnie. Po co są szczepionki?

Gość gość
gość dziś dr Kulisz o tym mi mówił osobiście kiedy byłam u niego z dzieckiem w USA na odtruwaniu z tego g...wna. Moje dziecko "autystyczne od urodzenia" w 3 miesiące stało się normalne od diety, witamin i chelatorów :D Cud normalnie autyzm wyleczony! Jak to możliwe? autyzmu się nie leczy bla bla bla. Lekarze w we wrocku uwierzyć nie mogli. Ponadto nawet po apapie możesz umrzeć i producenci ostrzegają ale jakoś szczepionki cudownie i magicznie żadnych groźnych efektów ubocznych i powikłań nie mają jako jedyny produkt farmaceutyczny - SERIO WAS TO NIE DZIWI?

Gość gość
Wystarczy wprowadzić nakaz szczepienia dzieci w państwowych żłobkach i przedkolach nagle okaże się ze problem nie istnieje.