Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Soul Easy Go,lekki wózek wielofunkcyjny,opinie?

Polecane posty

Gość gość

Witam, noszę się z zamiarem zakupu wózka, mam jeszcze chwilę do rozwiązania, ale postanowiłam zrobić zawczasu rozeznanie, żeby nie kupić kota w worku. Szukam wielofunkcyjnego, ale nie ciężkiego, bo kilka schodków będzie trzeba go przenieść od czasu do czasu, solidnego, wygodnego dla dziecka i niekłopotliwego w transporcie, no i w dobrej cenie. Wpadł mi w oko właśnie soul, bo ma jak dla mnie taką nowoczesną konstrukcję, zwyczajnie mi się podoba. Ciekawa jestem opinii mam, które już mają możliwość wypróbowania wózka w praktyce.

Gość Fajnała
To ja mogę Ci jeszcze podrzucić do przyjrzenia się Barlettcie od Adamexu. Ma przestronna i głeboką gondolę, więc maluchowi nie jest niewygodnie, a wrecz przeciwnie - zarówno i zimą i latem jest mu wygodnie. Ja sama mam model 2w1 bo uważam, że fotelik kupiony osobno jest wytrzymalszy. Co do spacerówki, właśnie się na nią przesiadam i przyznam, że jestem zaskoczona tym jak wygodna ona jest. Stelaż jest lekki wiec to wygodne, oparcie dobrze regulowane, no i koła pompowane, ale radzą sobie na każdym terenie;) zobacz, może przypadnie Ci do gustu, zwłaszcza, że też ma taki nowoczesny design i jest dużo opcji kolorystycznych:)

Gość gość
Wózek wielofunkcyjny to świetna sprawa! Ja mam model Vicco od adamexu. Jest świetny i do tej pory nie miałam z nim żadnych problemów. Jest bardzo lekki, zwrotny ma dodatkowe amortyzatory i żelowe bezdętkowe koła, których nie trzeba pompować.

Gość gość
Od adamexu,to znak rozpoznawczy chamskiej reklamy,normanie ktos by napisal ze ma po prostu ma jakis ta model adamexu a nie od. No ale anexi sie tu spalil to czas na ten od adamexu.