Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecko na plaży

Polecane posty

Gość gość

Ja nie wiem czemu rodzice nie wychowuja swoich dzieci :/ bylam wczoraj na plazy leze odpoczywam lata tako maly berbec kolo 3/4 lat i wali kupe do piachu jak jakis zwierzak a mama podniecona lata z papierem i wyciera mu d**e i ten papier walnie kolo tej kupy i sie cieszy jaki to jej syn jest szczesliwy ze kupe zrobik bo mial zaparcie :/ brak slow

Gość gość
Na plaży?????!!!!Zwrocilabym uwagę matce albo zaginęła jej ta kupę na ręcznik. A podobno to psy sa przeklenstwem plaż.

Gość gość
a sprzątnęła ją potem?

Gość gość
Jak zwrociłam matce uwage to ona do mnie ze to piach wchłonie

Gość gość
Nie ja jedna jej uwage zwrocilam ale tez inni plazowicze to oczywiscie zwinela recznik dziecko i poszla dalej oczywiscie kupy nie sprzatnela to nie dziecka wina stalo sie maly widac byl wystraszony jak podnioslam glos ale to szczyt chamstwa :/

Gość gość
Powinnaś jej ta kupa rzucić w twarz.

Gość gość
Ale matka wieprz

Gość gość
Wiesz mialam ochote ale przy dziecku nie chcialam wstrzynac awantur :/ takze uwazajcie jak chodzicie po piachu czy przypadkiem tam kupy niema

Gość gość
To bierzesz od kogoś łopatkę i rzucasz jej te goffno tam gdzie leży. Albo wzywasz ratownika i mówisz że nasrali na piach i zostawili jak krowy na pastwisku, albo dzwonisz po straż miejską, lub policje i zgłaszasz to. Za "zaśmiecanie" bądź załatwianie się w miejscach publicznych są kary.

Gość gość
LUDZIE jak takie zachowania widzicie to reagujcie i działajcie, a nie potem żale na forach. co to da i zmieni, g****o juz zostało.