Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kompleksy a mąż.

Polecane posty

Gość gośćOla
myślę, że nie do końca jesteś szczera sama ze sobą. ćwiczysz 5 razy w tyg i masz kompleksy? musisz zaakcetowac siebie, powinnaś to wiedziec jako kobieta. znajdz w sobie to co najbardziej lubisz, i pokazuj, zachwycaj się tym, zachwyć tym męża. :)

Gość gość
gosc Ola dobrze prawi..A tak na marginesie krepujesz si faceta ?przeciez cie juz widzial i nawet sie ozenil.

Gość gość
Donoszę wrażenie, że autorka lubi mieć kompleksy, i pastwic się nad sobą. Jako męźatka powinna być bardziej pewna siebie, a i regularnośc "witaminy h" też ma znaczenie dla własnej kobiecości.:)

Gość gość
Odnoszę..:)

Gość gość
W sobie lubię jedynie włosy i oczy. Tak krępuje się męża, bo moja figura nie jest idealna, krępuje mnie wyjście w bikini na plaże.

Gość gość
Mam fajnego, przystojnego, męskiego męża. Jest mi przed nim głupio. Jak mąż bierze prysznic czy leży w wannie często myje zęby, ale odwrotna sytuacja nie istnieje.

Gość gość
A co na to Twój mąż?

Gość gość
Z sobie znanych powodów ożenił się z tobą. Nie musisz być najpiękniejsza dla świata, wszystkich, najważniejsze , że jesteś najpiękniejsza dla niego. Ale ty mu nie wierzysz, prawda? Sobie nie wierzysz, to co dopiero jemu...Rób tak dalej, a za parę lat będzie rozwód, i zostaniesz z tą potrzebą perfekcji sama. Chyba za mało w tyłek od życia dostalaś. .bo nie umiesz cenić tego, co najwaźniejsze.

Gość gość
Mąż nie Wie. Chciałbym dużo zmienić w sobie. Chciałabym mieć ładną figure, być zgrabną kobietą. Chciałbym podobać się mojemu mężowi.

Gość gość
Jak grochem o ścianę... Powiedział ci, dał odczuć, że się mu NIE podobasz? Zostaw męża w spokoju, nie wkręcaj go- ty sama się sobie nie podobasz, nie zwalaj na niego. Czy pare kilogramów mniej zalatwi sprawę, i spodobasz się sobie? Zdobędziesz się raz na uczciwość, czy będziesz tak kluczyć, krążyć?

Gość gość
Nie powiedział, nie dał mi odczuć. Czy parę kilogramów mniej spowoduje, że spodobam się sobie ? Chyba nie. Ale chciałabym mieć ładną figurę.

Gość gość
Masz poważny problem ze sobą.