Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mam robić?

Polecane posty

Gość gość

Wyszłam za mąż. Za faceta, którego tak naprawde nie kocham. To był ślub z rozsądku i przywiązania. Mamy dziecko. Naprawde kocham i kochałam innego. Jeszcze z czasów młodości. To była moja skryta miłość. Po 15 latach spotkaliśmy się przypadkiem. Umówiliśmy się na kawę. Na kolejnym spotkaniu wylądowaliśmy w łóżku. On jest sam. Mamy po 32 lata. Wyznałam mu to co czułam i czuje do dziś. On powiedział, że myślał o mnie przez te lata codziennie. Spotykamy się po kryjomu. Chce odejść od męża, ale jestem z nim ze względu na dziecko. Nie wiem co mam robić. Miała któraś podobnie?

Gość gość
Tysiące miało podobnie ,tysiące takich par jest rozwiedzionych a ty nie będziesz pierwsza tylko czy twoja stara miłość zaakceptuje twoje dziecko? Stosunki dziecka z ojcem można dobrze ułożyć.

Gość gość
Tysiące miało podobnie ,tysiące takich par jest rozwiedzionych a ty nie będziesz pierwsza tylko czy twoja stara miłość zaakceptuje twoje dziecko? Stosunki dziecka z ojcem można dobrze ułożyć.

Gość gość
Jesteś zwykłą kvrwą bo zdradziłaś męża :(

Gość gośćhujhh
Zdradziłas męża to nie wytłumaczenie ze go nie kochasz. Obudziła się królowa wielce. Brzydze się takimi kobietami sama nie wiesz co chcesz. Trzeba było się zastanowić najpierw rozwód potem do łóżka z kimś innym.. Nie czujesz się brudna nie szkoda ci dziecka teraz gorzej mu zrobiłaś mogłaś nie brać ślubu. Straszne jak można się puszczać tak zero szacunku do siebie zero.