Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Córka pofarbowała włosy na niebiesko!!!

Polecane posty

Gość gość
Dziewczyna ma 18 lat, niech robi co chce z wlosami. Nie jej wina, ze ma glupia babcie i jeszcze glupsza matke.

Gość gość
No cóż widać przejmuję się opinia innych, ale jednak żyje się w pewnym społeczeństwie moja matka się mnie czepiała, sąsiadka komentowała, to dla mnie dużo xxx Corka ma lat 18, a ty jak widac 12. W tym wieku jest owczy ped do tego, aby robic tak jak wszyscy i w tym wieku najwazniejsze jest co powiedza kolezanki. Wlasnie, zyjesz w spoleczenstwie, rozgarnietym jak kupa siana, bystrym jak woda w klozecie. Smutne. Twoja corka potrafi nadal byc soba, ty niestety nie. I skoro ciebie sie matka czepiala, to ty w odwecie bedziesz czepiac sie corki. Ech. Tak na marginesie, jednostki dorosle nie biora pod uwge opinii tzw ogolu, tylko kieruja sie wlasnymi przemysleniami. Jedynie dzieci sie przejmuja tym co powiedza koledzy. Idz na terapie, bo zatrzymalas sie na pewnym etapie rozwoju. Mowie to zyczliwie. Warto isc dalej, a nie byc dzieciakiem w skorze doroslego.

Gość gość
Kobiety malują sobie paznokcie i powieki na niebiesko i jest ok. Ktoś pomaluje na niebiesko włosy i nagle ludziom odwala.

Gość gość
Hmm 18 lat? To już stara krowa i taki wybryk. W końcu zmądrzeje, może jak zobaczy, że koleżanki mają dalej powodzenie, a ona już nie ;)

Gość gość
18:42 kolejna stetryczała wieśniara.

Gość gość
Po jaką cholerę farbować włosy na niebiesko? O ile farbowanie włosów na jakieś normalnie występujące w przyrodzie kolory może ujść w tłoku (ot, blond, rudy, brązowy) to czemu ma służyć p*****lnięcie sobie na głowie różowego czy zielonego chuj_wie_czego? Załóżmy przez chwilę, że jest to podyktowane chęcią wybicia się z tłumu, jakiejś pogoni za indywidualnością. No świetnie. Jest dużo więcej i dużo lepszych sposobów, aby przykuć uwagę faceta i dziewczyny powinny to wiedzieć. Na nasze nieszczęście, w ich mniemaniu spalenie tych 40 kg nadwagi i zaniechanie ubierania się jak dziecko z lat 90'tych (wielkie, kwadratowe okulary, oczojebna bluzka) jest wręcz niemożliwe do wykonania. Lepiej wsadzić łeb w wiadro z farbą. Co więcej, jeżeli już taka osobniczka (u facetów występuje to na szczęście sporadycznie i są już dla nich przygotowane miejsca w Tworkach) zdoła skupić na sobie uwagę kogokolwiek (mnie na przykład) to zamiast zalotnego uśmiechu może się spodziewać co najwyżej ostrych torsji. Kolorowe włosy są paskudne. Takie włosy przede wszystkim zabierają kobiecie to, co w niej najpiękniejsze - naturalność. Sprawiają wrażenie absolutnie wysuszonego, plastikowego hełmu bez miękkości. I takie też są. A ładowanie na łeb jeszcze większej ilości odżywek i preparatów tylko pogarsza sprawę. Jeżeli kogoś pociąga coś takiego, to dziwię się, że nie zostało to jeszcze sklasyfikowane jako jednostka chorobowa. Już łatwiej mi zrozumieć dendrofili. W końcu po coś w drzewach te dziuple są, nie?

Gość gość
Może córka ma kompleksy? Może chce odwócić uwagę od niezbyt atrakcyjnej twarzy, pogadaj z nią i wzmocnij jej poczucie własnej wartości

Gość gość
Ludzie....a moze jej sie zwyczajnie to podoba???

Gość gość
Ludzie a może ona jest po prostu zwykłą PATOLINĄ? Każdemu wolno.

Gość gość
Żeby głupi miał zagadkę :P

Gość gość
o tym, że dziewczyna jest z patologii niestety świadczą wpisy jej matki, a nie niebieskie włosy

Gość gość
gość dziś - czemu tacy obrzydliwi ludzie jak ty zawsze myślą, że ktoś chce ich uśmiechu?

Gość gość
Czemu faceci myślą, że wszystko co robi kobieta jest po to, aby się im przypodobać?

Gość gość
i to zazwyczaj są faceci których nikt by kijem nie dotknął

Gość gość
Obecnie średnio 99% młodych kobiet farbuje włosy na jasny blond, niebieski lub czerwony. To całkowicie normalne i naturalne :)

Gość gość
parę razy miałam taka sytuację, że jakiś stary dziad mówił mi jak powinna wyglądać "młoda kobieta". Pewnie córka autorki ma podobnie, szkoda, że wychodzi to od jej własnej rodziny.

Gość gość
Jest dużo więcej i dużo lepszych sposobów, aby przykuć uwagę faceta i dziewczyny powinny to wiedzieć. xxx Bo oczywiscie jedyna motywacja do dzialan na kazdym polu jest dla kobiety chec spodobania sie facetom. Skad sie tacy jak ty biora? Mamy jakis wehikul czasu? Bo twoje poglady sa sprzed 200 lat.

Gość gość
19.21: Kocham cie po prostu!!! Strzal w dziesiatke.

Gość gość
wczoraj Gratuluje c***ewnosci siebie, bucu. Oczywiscie, caly swiat kreci sie wokol CIEBIE, i kobiety i wszystkie kobiety caly dzien mysla o tym, jakie wrazenie zrobia na TOBIE i czy przypadkiem ci sie spodobaja. HAHHAHHAHA

Gość gość
a z drugiej strony - może ona własnie wolałaby chłopaka z niebieskimi włosami, a nie jakiegoś starego dziada?

Nie rozumiem dlaczego jest takie oburzenie o farbowanie włosów na różne kolory. Przecież to naprawdę nic złego. Sama chciałabym sobie zafarbować na niebieski albo fioletowy, tylko czy dałabym radę zrobić to sama w domu ?

Gość gość
Tak. Najwiekszym problemem jest zrobienir sobie blondu pod ten kolor

Gość martusia7
Niebieskie włosy są super :) Niech dziewczyna robi co chce. Sama się zastanawiam nad jakimś fajnym kolorkiem.

ciekawe czy wyjdzie na moich ciemnych włosach. widziałam ostatnio w drogerii serię z loreala i się zastanawiam może bym ich spróbowała

Gość gość
kolejny klon z niebieskim łbem

Gość gość
A ja rozumiem zdenerowowanie kobiety. Jej dom- jej zasady. Ma prawo nie pozwalac miec corce klauna na lbie, ale nie w tym rzecz. Ja bym w zyciu nie poszla do lekarza z zielonymi wlosami. Moja corka miala kategoryczny zakaz malowania wlosow do poki mieszka pod moim dachem. Tyle.

Gość Goska1a
Szczerze mowiac, teraz farby sa takie niegrozne, te farbujace np. na zielono czy niebiesko - bardzo szybko schodza i nie niszcza wlosow. Mysle, ze lepiej dzieciom takich rzeczy nie zabrac, bo jak zostana "spuszczone ze smyczy", to dopiero sie zaczna dramaty. A tak to sie przekona, jak nie bedzie jej ladnie, to juz tego nie zrobi:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować