Gość goszka489 Napisano Sierpień 3, 2017 Nawet jak kolor nie wyjdzie albo nie będzie chciał zejść, to z l'oreala jest specjalny szampon. Dzięki niemu dużo szybciej się wypłukuje farba. Musiałam kupić, bo nie chciał mi turkusowy zejść. Podziałało bez problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elfik10 3 Napisano Sierpień 4, 2017 a ten szampon nie zniszczył Ci włosów ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Annnkakaa Napisano Sierpień 8, 2017 Teraz taka moda:) Zreszta te farby są i bezpieczne dla włosów i bez problemowo kolor schodzi, ja kupuję tonery z Venity Trendy Color Cream i zawsze jest mega zabawa kolorami na głowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 9, 2017 Dlatego niektórzy traktują swoje dzieci jak przedmioty? Przecież to podchodzi pod znęcanie się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magdusska Napisano Wrzesień 6, 2017 Też nie raz przefarbowałam wlosy na niebiesko czy różowo i spoko;) Takie szaleństwa też są potrzebne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korsak.hen. 0 Napisano Grudzień 11, 2020 Wazniejsza jest opinia obcych ludzi czy samopoczucie corki? Ciesz sie, ze nie bierze uzywek, nie jest w ciazy itp. Farbowanie wlosow to teraz jak kupienie modnej ...enki. Moda. Nawet jesli beda zniszczone to przeciez kiedys odrosna. To nie tatuaz na cale zycie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach