Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podnieca mnie przemoc, znęcanie się nad mężczyzną

Polecane posty

Gość gość

Jestem kobietą i masturbuję się do p****li. Nie podnieca mnie zwykły seks kobiety i mężczyzny, prawie zawsze oglądam gejów. Najbardziej lubię hardkory, bdsm, podduszanie, wiązanie, wszytko wbrew woli jednej strony i jej strach, dominacja, znęcanie się. To ostatnie kręci mnie najbardziej. Wiem ze cześć takich filmików jest wyreżyserowana, ale to nie robi mi różnicy, liczy się efekt. Chciałabym kiedyś brać udział w takich scenach, ale panom potencjalnym uległym pieskom podziękuje, facet ma się bać, czuć się z tym zle, to nie może być dla niego przyjemność. Nie wyobrażam sobie siebie w odwrotnej roli. Czy moje preferencje są do końca normalne? :D

Gość gość
Fajnie. Ja też mam podobne pociągi, ale w przeciwną stronę, tzn pociąga mnie bycie uległym pantoflarzem w życiu codziennym, niewolnikiem czy kimś w tym rodzaju, w dodatku z władzą kobiety nade mną, moją seksualnością, czy wykorzystywaniem mnie, kiedy sobie ona tego zażyczy.

Gość gość
A ja bym chciała byc tak wykorzystana może tylko bez znecania

Gość gość
jestes,piertolnieta,zwoje w mozgownicy ci sie na supeł zwiazaly,ktos ci powinien czaszke otforzyć i rozwiazać problem:-D :-P

Gość gość
Jóź odezwało się tradycyjne polskie mizoginiczne społeczeństwo sprowadzające kobiecą seksualność do zagadnienia czysto reprodukcyjnego.

Gość gość
gość dziś Jóź odezwało się tradycyjne polskie mizoginiczne społeczeństwo sprowadzające kobiecą seksualność do zagadnienia czysto reprodukcyjnego x Przestań pociskać te swoje feministyczne bzdury bo są już nudne i kompletnie bez sensu