Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Co zrobic zeby tam nie pojechać??

Polecane posty

Gość gość

Z moim tatą nie mam najlepszych relacji. Nie mieszkam z nim od zawsze. A z jego żona jest jeszcze gorzej. Ona mi zrobiła dużo krzywdy kiedys, znecala sie nade mną i chociaż odkąd sie poskarżyłam to juz nie jest taka, i tak jej nie lubie, jest poprostu złym człowiekiem i tyle. Nigdy mnie nie tolerowała. Nawet mojej matce musiała uprzykrzyć chociaż ona nigdy nic jej nie zrobiła. No i chodzi o to ze moj tata chce mnie zabrać na wakacje do Włoch. Juz byłam kilka razy z nim i z nią (i z jej dziecmi) na wakacjach i nie chce tym razem jechać. Atmosfera panujaca tam i te zasady to jest jakaś masakra. Nie chce tam jechać i nie zmienię zdania. Problem w tym ze jeśli powiem tacie, ze nie chce jechać tylko dlatego ze ona jedzie, to powie ze nigdy nic nie doceniam i on stara sie zapewnić mi jak najlepsze wakacje a ja to olewam. On nic nie zrozumie. Jestem tego pewna. Zawsze na tych wspólnych wakacjach odliczam tylko dni do końca, i zawsze zdarzy sie jakiś incydent, kłótnia, popłacze sie i tyle. To jest dla mnie koszmar i chociażby miałabym pojechać do wymarzonego miejsca, z nimi nie chce ;) co zrobić żeby tam nie jechać? Moze wymyślić jakas kłótnie czy cos? Wiem ze to nienajlepszy pomyśl ale ja naprawdę nie chce tam jechać i nie widze innego wyjścia ;/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować