Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniolek1313

Zapalenie zatok AzitroLek 500 mg

Polecane posty

Gość aniolek1313

Proszę o informację czy stosował ktoś antybiotyk AzitroLek 500 mg przez 6 dni? W ulotne napisane jest aby stosować tylko 5 dni . Zaczęłam stosować ten antybiotyk ponieważ dopadło mnie zapalenie zatok i do tej pory przyjęłam trzy tabletki, ale aż takiej dużej poprawy nie widzę, dlatego myślałam o przedłużeniu kuracji do 6 dni. Będę wdzięczna za informację.

Gość gość
Azitrolek stosowałam przy boreliozie przez dwa miesiące więc spoko , branie przez 6 dni Ci nie zaszkodzi . Kup sobie też Sinulan Forte , to ziołowy lek dobrze radzi sobie z zatokami

Gość aniolek1313
Dzięki serdeczne za odpowiedź ☺. Tylko nie jestem przekonana czy ten antybiotyk zadziała na mnie do końca. Wzięłam 4 tabletki a nos mam przywalony i brzydki kaszel.

Gość gość
W dwa dni nie pozbędziesz się choroby , a po skończeniu tego leku jeszscze przez kilka dni jest wydłużone działanie więc może przejdzie Ci ten stan zapalny. Ja bym Ci proponowała kupić ten Sinulan i dokupić CINNABARIS 9CH i MEZEREUM 9CH - to granulki homeopatyczne i brać 2 razy dziennie po 5 kulek (pół godz przed jedzeniem i godz po jedzeniu )

Gość aniolek1313
Dzięki za radę. Akurat mam w domu sinupret extract, wiec łyknę jak tylko wrócę z pracy. Niestety ja mam przewlekłe zapalenie zatok, własnie z takimi zaostrzeniami, wiec wrócić do stanu, abym w miarę mogła funkcjonować wymaga u mnie trochę czasu :(.