Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobiety pod względem gustu są płytkie ? Bo na to wychodzi

Polecane posty

Gość gość

Nie, żebym coś miał do kobiet, ale ich gusta w stosunku co do urody facetów na to wskazują. 90 % kobietom podobają się praktycznie sami bruneci, mężczyźni pod tym względem są o wiele bardziej różnorodni, im się nawet gruba blondynka może spodobać. Kobiety zazwyczaj mają jednolity prosty gust, wszędzie tylko brunet. Dlatego pewnie kobiety nie są jednocześnie wybitnymi artystkami i mężczyźni ich biją na głowę, zawsze potrafią ujrzeć piękno tam, gdzie kobiety już tego piękna nie widzą.

Gość gość
idiota, czy jak?

Gość gość
i ty wyrobiony estetycznie, nie razi ciebie 90% kobietom, zamiast poprawnego 90 % kobiet? co to miało być u ciebie: 90 procentom kobietom, 90 procentów kobietom, odmiana liczebników też pewnie leży i kwiczy

Gość gość
Autor pewnie jest blondynem, jakaś fajna dziewczyna kopnęła go w doopę i teraz daje upust swoim frustracjom pisząc o kobietach na kobiecym forum. Trzeba wybaczyć , koleżanki :-)

Gość gość
Temat tyczy się waszych gustów a nie moich błędów popełnionych w temacie.

Gość gość
mogłeś dodać ze opalony brunet :D nieee, czarny długowłosy bladzioch <3

Gość gość
Autorze, każda kobieta ma swój gust a problem z tym masz ty. Co ciebie obchodzi kto i komu się podoba, jaka jest przyczyna tego, ze szukasz odpowiedzi na cos, co ciebie nie dotyczy, bo nie jesteś kobietą? Jakiś uraz z dzieciństwa do kobiet? Współczuję, ale to nie znaczy ze cała kafeteria ma cierpieć z tobą :-)

Gość gość
To samo mozna powiedziec o facetach. Wystarczy , ze kobieta ma blond kłaki i jest chuda i już Janusze za nimi latają jak psy :P

Gość gość
dobra kmiotek z kompleksem bruneta, weź się za słownik, chociaż się czegoś nauczysz, kobiety zostaw innym, tobą i tak się nie zainteresują. Biedny , żałosny przegryw

Gość gość
Ja nie mam żadnego problemu. Temat założyłem, bo przeczytałem o jakimś aktorze tureckim, który jest ciemnym brunetem i większość polek na jego widok sika w majtki. Ale widać, nie doczekam się odpowiedzi, bo zazwyczaj jest zawsze to samo, że faceci to i tamto, a w temacie podałem przecież odpowiedź, odnośnie mężczyzn.

Gość gość
Blond pustaki są dobre do je/ban/ka. Zgadza się.

Gość gość
Mój gust okazał się zmienny. Jeszcze ze szkoły wyniosłam chętkę na bruneta bo był tam taki chłopak który podobał się wszystkim dziewczynom, nie wiem czy z powodu włosów, ale na pewno z powodu wzrostu bo miał blisko 2 metry i był najwyższy w całej szkole. Potem poznałam chłopaka blondyna, z którym jestem do dzisiaj i jakoś nie mam fazy żeby go farbować na czarno ;)

Gość gość
Temat założył świński blondyn, rudy lub łysol. Blee.

Gość gość
znam wiele kobiet , które sikaja na widok Stathama, a on nigdy nie był brunetem i odkad pamiętam to jest łysy.

Gość gość
Większość Polek sika na widok tureckiego aktora? To by wyjaśniało zwiększony popyt na pampersy dla dorosłych. Dobrze że nie mam telewizora.

Gość gość
To, że popełniłem błąd, nie oznacza, że mam od razu brać się za słownik. Widać, że wam nie zdarza się popełnić żadnego błędu, i lubicie sobie podwyższyć ego czyimś kosztem. Sami widocznie jesteście przegrywami.

Gość gość
ja od dwóch lat rżnę blondyna i jestem zadowolona. Ulżyło ci autorze?

Gość gość
I na podstawie tego ze są kobiety którym zwyczajnie spodobał się jakiś aktor, kobiety ogólnie sa płytkie tak? Płytki to jesteś ty i ten twój załosny temat. Artystycznego w nim też nic nie dostrzegam a i z ciebie pewnie taki artysta jak z Hardkorowego Koksu baletnica :-)

Gość gość
to że się komuś podoba jakiś aktor nie znaczy ze w zyciu wybiera ten sam typ, mi się podobają szpilki, ale sama sobie nie kupię takich butów, bo wolę wygodę

Gość gość
Ego to ty chciałeś sobie podnieść zakładając debilny temat tyle ze zwyczajnie podcięłyśmy ci skrzydełka i nie wypłynąłeś. Jeśli czyta ciebie jakis sensowny facet, też ma z ciebie ubaw, uwierz mi.

Gość gość
Nie jestem żadnym artystą. Jednak ten atak na mnie jedynie potwierdza moje przypuszczenia. No nic, życzę miłego dnia.

Gość gość
No i nie zaszalał blondasek :-)

Gość gość
Pracuje w pewnej fundacji , korzysta z naszej pomocy , nazwijmy ja Kasia, wyglada jak tania prostytuta, charakter ? taka jest super mamusia, ze jej synek mieszka u ojca, ale wloski ma blond , jest bardzo chuda (duzo cpa , wiec nic dziwnego) , jakis makijaz tandeta, np. jasny fiolet swiecacy sie na powiekach, cyckow zero... i podoba sie facetom, i to nie tylko patologii.

Gość gość
Pociagaja nas rozni ludzie, niekoniecznie ladni dla innych.

Gość gość
Czasami jest tak, ze ktoś zwyczajnie ma swój urok niezależnie od wyglądu. Mamy w pracy koleżankę z dużą nadwagą, ale jest osobą bardzo lubiana i szanowana również przez męską część naszego zespołu. Jest mega sympatycza, o wszystkim można z nia pogadac, można na nia liczyć. To tacy ludzie są piekni a nie bruneci, blondynki, cycate czy z dużymi bicepsami.

Gość gość
Kobiety są łatwe na pewne bodźce mój kolega brunet bije i zdradza swoją żonę a blondyn był cudownym mężem. był bo już go zostawiła dla bruneta, który jest alkoholikiem.heh kobiety są ułomne