Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne zachowanie dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

To ja się proszę o spotkania, jej nie przeszkadza nie widzieć sie ładnych pare dni z rzędu, ja bym się najchętniej widział codziennie. I nie widzi w tym problemu, twierdzi że potrzebuje czasu dla siebie. Czasami coś mówi, obiecuje albo mowi ze zrobi jakąś niespodziankę a potem nic nie ma. Zaprosilem ja na swoje imieniny, wzialem specjalnie wolne na nie (chciałem urzadzic spotkanie we dwoje) a ona oświadczyła mi potem że wzięła sobie pracę (sama sobie ustala grafik) i idzie do pracy do poznego wieczora bo musi zacząć nadrabiac za przyszły miesiąc, bo rzadziej będzie. Była zdziwiona, że świetowania na inny dzien nie możemy przełozyc. Dała mi prezent etc ale i tak. Jest jakas mniej czula. Ogolnie jest ok, nie jest chamska, nie jest tez tak ze w calosci mnie olewa, przejmuje sie jak mówię ze sie zle czuje ale czuje sie mniej ważny niż kiedys. Nawet na nasze wakacje nie reaguje z entuzjazmem hitem bylo jak sie 1,5 tyg nie widzielismy, spotkaliśmy sie, ja stęskniony, a ona... nie widac po niej było tesknoty, nawet mnie nie przytuliła na przywitanie Kocham ją BARDZO i nie zrezygnuję z tego zwiazku, ale tu pytanie - to jej charakter czy jej nie zależy ? ona jest typem indywidualistki i troche samotniczki przesadzam?

Gość gość
bylo 0/10 nudny juz jestes, zmien tematyke.

Gość gość
Nie zależy jej. Ja ma faceta introwertyka, on w zasadzie nie potrzebuje ludzi, ale zachowuje się inaczej, tu ewidentne widać, ze ona Ciebie nie kocha. Mam pytanie, po co nas pytasz skoro nie chcesz rezygnować z destrukcyjnego związku? W takim razie jakie ma to znaczenie czy ona kocha czy jest z Tobą póki kogoś fajnego nie znajdzie?

Gość gość
Ty jesteś śmieszna, o co Ci chodzi ? założyłem po prostu drugi wątek, może tutaj więcej osób wchodzi i zgodne z tematyką

Gość gość
Po prostu pomyslałem że może uda się zmienić jej zachowanie w jakiś sposób. Naprawdę chcę zeby nam wyszło. Marzę żeby byla kiedyś tak zaangażowana jak ja

Gość gość
jak ten twój facet się dokładniej zachowuje ??

Gość gość
po co z nia chcesz byc na sile?

Gość gość
Cos zrobiłes ze juz cie nie kocha albo ma innego na oku

Gość gość
to niekoniecznie prawda że nie kocha,jeśli to taki typ osobowości to każdego tak będzie traktować,ja mam taką osobowość ,jak nie kocham a lubię to zapraszanie na spotkania irytują mnie,a jak kocham to zaproszenia na spotkania przyjmuję ale nie za często ,wynika to z tego że nie musze być fizycznie blisko żeby być blisko :-) na oku absolutnie nie mam innego i spławiam wszystkich innych ,ale jak jest w tym przypadku to nie jestem jasnowidzem,jedna rzecz,w trakcie spotkania ze mną jest 100% zaangażowania z mojej strony

Gość gość
17:53 ja tez tak mam

Mysle ze ma juz innego, albo przynajmniej z innym flirtuje, z takim ktorego uwaza za lepsza partie wiec sie o ciebie nie stara ale opusci cie dopiero jak bedzie tamtego pewna.

Gość gość
zdradza cie

Gość gość
Jestem praktycznie pewien że nie robi czegoś takiego i w tej kwestii jest uczciwa. Znam ją, znam też jej rodzinę i jej siostra co nieco mi o niej opowiadała.

Gość gość
A ona zachowywała się jak sięgam pamięcia podobnie od początku związku. To nie jest tak, że się zmieniło coś diametralnie.

Gość gość
Może jest z natury taka zdystansowana czy oziębła

Gość gość
Tak to trochę wygląda

Gość gość
wspolczuj***aby

Gość gość
rzuc ja nie zen sie z nia

Gość gość
spam

Gość gość
dziewczyny mają różne charktery widocznie ta taka jest z drugiej strony jak dziewczyna jest zbyt nachalna i wychodzi zbyt często z inicjatywą to projekty piszą znudziła mi się kobieta bluszcz jak się pozbyć tak źle i tak niedobrze

Gość gość
bo trzeba wypośrodkować

Gość gość
o wlasnie zloty srodek

Gość gość
długo jeszcze będziesz te historyjki tworzyć, zastulejony piwniczaku?

Gość gość
21:19 Masz coś nie tak z głową?

Gość gośćmen
Najczęściej to faceci w związku potrzebują więcej czasu i przestrzeni dla siebie, a kobiety na to narzekają, bo potrzebują więcej czułości. W waszym przypadku jest odwrotnie. Za parę lat zaczniesz te jej cechy doceniać, kiedy zauroczenie Ci przejdzie.

Gość gość
Olej ją.