Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_gość

Czy 34letni facet bez dziewczyny może być normalny?

Polecane posty

Gość gość
Ty jesteś tak głupi od urodzenia smiech.gif , czy to dopiero jakaś choroba ograniczyła cię umysłowo jezyk.gif ? Jestem w pełni zdrowy tylko jak słucham tego bajdurzenia takich karyn jak autorka i ty to można dostać pomieszania wrzodów na mózgu

Gość gość
Na moje szczęście jezyk.gif . Pewnie musiałbym zwrócić jedzoną właśnie kolację jezyk.gif . xxxx Fuj, myślałem przynajmniej, że rozmawiam z kobietą, a tutaj jakiś homo nie wiadomo wchodzi ze mną dyskusje, i myśli, że zaspokojenie swoich zwierzęcych instynktów to najważniejsza czynność w życiu każdego chłopa.

Gość ona_gość
Hm... psychopata?... to mało prawdopodobne, bo ma trochę bliskich znajomych i wszyscy mi mówią, że to fajny facet, ale na nic do niedawna nie miał czasu... fakt, jest zafiksowany na punkcie swoich zainteresowań, ale nie jest to jakoś groźne :) w ogóle jest ciekawy... A co do związków - to może wytłumaczenie jest najprostsze z możliwych... nie miał na nie czasu. Na studiach się szybko rozeszli i każdy poszedł w swoją stronę, później (znowu wiem od znajomych) na kolejnych studiach dużo dziewczyn było już zajętych...

Gość ona_gość
PS. Dajcie spokój z Hitlerem :/

Gość gość
gość dziś Myślenie musi być dla ciebie prawdziwą katorgą :P, skoro dostałeś od niego wrzodów na mózgu :P. Tak poza tym to uśmiechnij się :D i nie bierz życia tak poważnie :).

Gość gość
ona_gość dziś To twoja decyzja. Dogaduję ci tylko dlatego, by wkurzyć prawiczków z Kafe :D. A tak poważnie, to niektóre hobby mogą być dla kobiety bardzo uciążliwe, a wasza wiara w przerobienie faceta, nie znajduje najczęściej żadnego odzwierciedlenia w rzeczywistości :D.

Gość gość
Nie, nie może...

Gość gość
Jest to facet 1. ex stulejarz, który teraz się trochę wyrobił, 2 k*****arz i oszust, 3. Piotruś pan

Gość gość
Zostaw chłopaka w spokoju, za głupia jesteś dla niego.

Gość gość
Ja po swoich przejściach to się zastanawiam czy w ogóle tzw. "związki" są coś warte. Kobiety obecnie niestety ale są inne niż te 10-20 lat temu. Kiedyś każdy miał żonę teraz tylu ma nieudane związki dzieci bez żon itd. że czasami myślę nie warto. Kobiety z reguły kosztują dużo zdrowia psychicznego, trzeba mieć stalowe nerwy na obecne kobiety. Polska stała się krajem gdzie kobiety dyktują warunki w związku, role się odwróciły i to one noszą spodnie, rządzą w związkach, co niestety często prowadzi do ruiny. Facet powinien być facetem a kobieta kobietą, teraz się to wszystko pomieszało, w dużej mierze to wina też mężczyzn.