Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto Namysłów opolskie wojew

To ja gość od Namysłowa byłem dziś w Opolu w dwóch galeriach handlowych

Polecane posty

Najpierw w solaris center potem w ch Karolinka jestem zadowolony z zakupów bo w ch Karolinka w Opolu byłem w empiku i ja oraz siostra sobie fajne książki kupiliśmy ja kupiłem sobie książkę o najpiękniejszych miejscach w Polsce a moja siostra inną fajną książkę a w solaris center w Opolu w KFC zamówiłem sobie jak zawsze zingera i shake bo innych rzeczy w KFC nie lubię bo mi nie smakują zawsze w KFC zamawiam shake i zingera inne rzeczy w KFC próbowałem i mi nie smakują a w ch Karolinka w Costa Coffee zamówiłem sobie kawę w costa coffee ale za 18 zł czemu tak drogo?

W Ch Karolinka też jest KFC ale w KFC byłem w solaris center a w costa coffee w ch Karolinka mimo że w solaris też jest costa coffee ps McDonald's w ch Karolinka też jest ale setki razy byłem w McDonald's i mi się znudził

Widzisz, ja od razu wiedziałam, że nadajesz sie na przewodnika, masz dużą wiedzę o swoim regionie i nie tylko i czytasz książki turystyczne. Popieram w 100 %. P.s. w tych sieciówkach z kawą płaci się za nazwę, gatunek kawy oraz obsługę wykwalifikowanych baristów. Sam smak kawy schodzi na drugi plan.