Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto Namysłów opolskie wojew

Ratujmy aresa z niewoli jesteś? Mam pytanie......

Polecane posty

Co dzisiaj robiłaś ps? Pisałem Ci że byłem dzisiaj w Opolu pamiętasz? Kupiłem kawę w costa coffee za 18 zł a ty bywasz w costa coffee? Byłem pierwszy raz kawa całkiem niezła ale trochę za drogo ale w Starbucks Coffee jeszcze nie byłem jedynie będąc we Wrocławiu nieraz przechodziłem obok Starbucks i wszedłem tam ale nie wiedziałem jaka kawę zamówić ps w Opolu nie ma Starbucks Coffee dlatego byłem w costa coffee kawa w costa coffee jest dobra ale droga a ty bywasz w costa coffee?

Gość gość
Bywasz w costa coffee? Ps gdzie jest lepsza kawa w costa coffee czy w Starbucks Coffee?

Wolę kawę z coffee heaven i muffiny ich też uwielbiam. Ale najczęściej piję w domu ze swojego ekspresu. Na działce siedziałam dzisiaj, dopiero teraz wróciłam, wczoraj na grillu byłam znowu i dziś sie musiałam z kaca doleczyć na świeżym powietrzu :D nigdy nie byłam w costa a starbucku kawa dobra ale wolę coffe heaven bo mają lepsze syropy do latte ( orzechowy, malinowy, toffi i mnóstwo innych )

Costa jest w arkadach, a ja mieszkam niedaleko i często tam robię zakupy bo blisko ale nigdy tam nie weszłam, wolę coffee heaven

ps costa coffee a coffeheaven to jest to samo przecież zrobili rebranding i w opolu wszystkie coffeheaven zmieniły nazwe na costa coffee we wrocławiu tak samo ps może tych coffehaven we wrocławiu nie zdążyli zamienić na costa coffee ps w opolu wszystkie coffeheaven zmieniły nazwe na costa coffee tak samo jak real zmienił nazwe na auchan

ps obejrzyj ten cały filmik z piatku (często w tym miejscu co na filmiku byłem ) zobacz cały filmik ale obróć telefon albo daj na pełny ekran (to filmik z wrocławia jak byłem w piatek (w maju tego roku koło tego szpitala byłem kilkanaście razy bo mój wujek tam jezdził w piatek 2 dni temu znowu tam pojechał zobacz cały filmik https://www.youtube.com/watch?v=R3ywrre9ABc

obejrzyj cały filmik powyżej i poznajesz te miejsca we wrocławiu ???

Gość gość
Obejrzyj