Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ma nic obrzydliwszego niż baba w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Jak taką widzę to od razu kojarzy mi się z worem na sperme :o Baby mogą sobie wmawiać tą wielką miłość ale każdy facet wie co mam na myśli. Tak, wiem że z powietrza nie jestem i też mam matkę ale tak samo jak każdy robię gó/wno w kiblu i też mnie obrzydza ale cóż zrobić, jakoś z tym żyję.

Gość gość
Fobie i psychozy sie leczy.

Gość gośćfacetnaforum123
wypowiem sie jako facet a to ciekawe ... kobiety nie w ciazy nie sa worami na sperme bo przykladowo maja juz dzieci bądz (jeszcze )nie rodziły?? smieszne podejscie Ciąża to nic obrzydliwego wrecz odwrotnie, ja plakalem gdy żona rodzila... ze szczescia żona nie roztyła się w ciazy, miala jedynie brzuszek który nie przeszkadzal nam w intensywnym cieszeniu sie soba przez caly okres ciazy

Gość gość
a mówileś już matce że była worem na spermę, bo moze najpierw powinniście o tym w domu pogadać- może ci opowie, że żałuje że nie poszła na aborcję wiesz chłopcze, prowokacje też trzeba umieć pisać, jesli potrafisz tylko tak to współczuję

Gość gość
A dlaczego "baba" ? Masz jakies odrzucenie do kobiet ?

Gość gość
Autorowi chyba ktoś zapodał w ananasa

Gość Ola1991Ola
Nie powinnaś tak mówić o laskach w ciąży. Nie zgadzam się z tobą. Może nasze zachowanie w ciąży budzi jakieś kontrowersje, ale gdy sama będziesz w ciąży to zrozumiesz.

Gość gość
Sredniofiecze.

Gość gość
To chyba ruskie wymyslili zeby to baba z nosa w ciunzy byla.

Gość gość
Mnie kobieta w ciazy nie obrzydza a jej facet, ktory ma mozgownice miedzy nogami i fetysz ciazowy, duzo takich co majac zone czy partnerke w ciazy chcieliby nonstop r...c.w dodatku wlasna kobieta z brzuchem to trofeum do pokazania otoczeniu jaki z niego ogier Chyba malo takich co sie beda troszczyc i odmawiac r...nia z troski o dziecko i zeby go nie zbeszczescic