Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zycie

Polecane posty

Gość gość

hej moje zycie sie zmienilo kiedys bylam szczesliwa dokladnie 2 lata temu zaczely sie studia palenie fajek i picie alko bylo fajne do czasu jak trafilam do szpitala z zapaleniem zoladka i anemia po szpitalu zaczelam zmienic swoje zycie przestalam palic chodzic na impreze i czuje sie tak jakos beznadziejnie nic mi sie niechce i wgl nie chce mi sie z nimi gadac zoladek wyleczylam juz mnie nie boli...moze tamte zycie byle lepsze niewiem wlasnie co robic jeszcze do tego w szpitalu jak bylam to umierala na moich oczach jedna kobieta czy to moglo miec na mnie taki wplyw ze mysle caly czas ze zle sie czuje i jak tak pomysle to tak jest moze znowu powinnam zyc tak jak wczesniej nie wiem dla mnie wszystko teraz jest bez sensu a wczesniej bylam dusza towarzystwa...

Gość gość
A co bylo z zoladkiem autorko ? :)

Gość gość
zapalenie sciany zoladka okazalo sie ze to helicobacter wyleczylam to antybiotykiem...

Gość gość
To dobrze ze dalo sie wyleczyc :)

Gość gość
Moze masz depresje autorko. Moze powinnas pojsc do lekarza rodzinnego najpierw zeby ci cos doradzila.

Gość gość
niewiem... mam tak ze w tym miejscu ktorym jestem ciagle o tym mysle.. a ostatnio jak wyjechaalam gdzies indziej nie myslalam o przeszlosci i cieszylam sie życiem... w dodatku jak przestalam palic zaczela sie alergia i codziennie tu budze sie z zapchanym nosem i bolacym gardlem a jak bylam np. nad moorzem czulam sie wspaniale jak nowo narodzona

Gość gość
Moze powinnas spedzic teraz latem duzo czasu nas morzem