Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zapisałbym się na jakiś kurs, aby wyjść do ludzi

Polecane posty

Gość gość

w szczególności młodych ludzi. Przestałem studiować kilka miesięcy temu, teraz pracuję a fajnie by było pójść na jakiś kurs, np. kurs tańca. Jeszcze 3 miesiące temu chodziłem na salsę kubańską, ale moja partnerka, i jednocześnie przyjaciółka, przestała uczęszczać, gdyż miała dużo na głowie (narzeczony, praca itp) a w naszej grupie nie było wolnej partnerki i sam również przestałem uczęszczać. Poszedłbym chętnie na coś, ale nie bardzo wiem co, głównie myślę o kursie tańca, ale nie wykluczam innych możliwości. Szczególnie mi zależy na kontakcie z ludźmi bliskimi mi wiekiem (19-24 lat). Ktoś mi doradzi na jaki ciekawy kurs można pójść, gdzie jest dużo młodych osób? Przypominam, że już nie studiuję (na początku następnego roku wrócę, ale na razie pracuję i studentem nie jestem), więc uczelniane szkoły tańca mnie nie przyjmą. PS. nie ukrywam, że wśród tych młodych osób miło by było poznać bliżej jakąś dziewczynę. :)

Gość Przegrywka
Skad jestes?

Gość gość
up z Polski :D

Gość gość
Językowy,rysunku.gry na gitarze.

Gość gość
To chcesz iść na kurs nie żeby rozwijać zainteresowania tylko żeby poznać dziewczynę? Wiesz jak to się skończy? Wszystkie które poznasz będą już zajęte, żadna się z Tobą nie umówi i wszyscy ludzie z kursu będą na Ciebie patrzeć jak na dziwoląga i jak na nieszczęście który zapisał się na kurs żeby sobie kogoś znaleźć. Jeśli już chcesz coś takiego odstawiać to szukaj kursów które mają w nazwie, że są dla singli, inaczej się ośmieszysz.

Gość taniec trójmiasto
W szkołach tańca zawsze można poznać wielu ludzi. Tam jest inny klimat bo wszyscy są jak jedna wielka rodzinka i nie rozchodzą się po godzinie zajęć każdy w swoją stronę. Myślę, że warto się zapisać. http://sosalsa.pl/