Gość gość Napisano Czerwiec 25, 2017 Witam. Potrzebuję dobrego psychiatry w Krakowie. Najlepiej na NFZ albo jakiegoś w miarę taniego. Potrzebuję naprawdę pilnie, a nie mam za dużo pieniędzy :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 18, 2017 Ja chodziłam do http://gabinetyszansa.pl wg. mnie jeden z najlepszych gabinetów psychiatryczno-psychologicznych w małopolsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 18, 2017 Dr Stanislaw Telesnicki. Konkretny, doswiadczony i co najwazniejszy cieply czlowiek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gościowa32 Napisano Luty 24, 2018 Tylko nie Szansa te gabinety reklamuja sie na prawo i lewo a niestety panie które tam pracują, nie są godne zaufania. Proszę się nie sugerować i najlepiej szukać kogoś z polecenia z pewniejszego źródla. Auroreklame łatwo zrobić, ale nikt kto ma mózg się na to nie natnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klarta 0 Napisano Listopad 7, 2021 w takich wypadkach polecam krakowski unimed, super podejście i szybkie terminy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach