Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obseszyn

A w zasadzie co jest złego w tym, że kobiety lubią bogatych facetów?

Polecane posty

Gość Obseszyn

Nie rozumiem. Nie chcielibyście mieć bogatego ojca?

Gość gość
Facetom wolno chcieć pięknych kobiet. Ale kobietom nie wolno chcieć zaradnego mężczyzny, który zapewni jej i dzieciom poczucie bezpieczeństwa i godne życie. Bo kobietom po prostu nie wolno mieć żadnych wymagań, mają kochać bezinteresownie, szkoda, że bez wzajemności.

Nie ma nic złego. Nie przejmujcie się dziewczyny takim biadoleniem bo pochodzi ono od nieudaczników którzy już wiedza że nigdy nie będą mieli kasy.

Gość gość
Faceci z natury lecą na piekne a kobiety na pieniądze , jeśli kobieta nie ma prawa lecieć na pieniądze to facet nie ma prawa lecieć na atrakcyjne kobiety

Gość gość
Otóż to proszę ja ciebie a jak nie majętny to chociaż mający władze np brygadzista kierownik zmiany przewodniczący trójki zakładowej czy klawisz.. władza mnie kreci

Gość gość
No wlasnie niewiem. Na taka mowi sie materialistka bo przeciez kobieta nie moze miec wymagan... A przeciez zadna piekna nie wezmie sobie biedaka bo wie ze stac ja na lepsze dostatniejsze zycie. Ja wybralam faceta ktory nic nie ma ale jest pracowity i dobry. Wspolbymi silami czegos sie dorobimy ale szkoda mi troche ze nie wzielam sobie jeszcze jak bylam 20latka jakiegos bogatszego faceta a takowi krecili sie kolo mnie. Teraz juz niestety niemam szans na bogatego. Dobiegam trzydziestki figura juz nie ta po ciazy i czasu nie ma sie stroic i kiedy szukac nawet gdy zalozmy bylabym sama...

Gość gość
gość 2017.06.26 Mamy rownouprawnienie. A kocha sie chlowieka a nie to co posiada.

// Dobiegam trzydziestki figura juz nie ta po ciazy i czasu nie ma sie stroic i kiedy szukac nawet gdy zalozmy bylabym sama... // Nie bądź taka samokrytyczna. Sam jestem przed 30stką i chętnie bym wziął taką między 30-35 bo lubię starsze. No ale niestety dziecko jest dyskwalifikujące.

Gość gość
Złe jest to że człowiek najpierw patrzy na to co posiada facet/kobieta,kalkuluje a potem ew się sprzedaje lub szuka dalej.

Gość gość
Nic w tym złego, to jest naturalne. Nigdy nie spotkałam nadzianego faceta, który by narzekał, że kobiety pociąga jego sukces. Najgłośniej płaczą ci co nie mają nic, ani perspektyw, żeby coś osiągnąć, a do tego jeszcze ani urody, ani uroku osobistego, tylko jedno wielkie nic na wszystkich polach.

Gość gość
Kobiety nie lecą na kasę, tylko na wygląd. Szukają bogatych po prostu z wygody - tak samo jak faceci szukają w kobiecie kucharek i sprzątaczek. Ale tak naprawdę obydwie płcie LECĄ na wygląd, charyzmę i umiejętności łóżkowe.

Gość gość
A co w tym złego, że kobiety lubią przystojnych facetów?

Gość gość
Facetom wolno chcieć pięknych kobiet x Na swoją urodę niczym nie zapracowały, ot wygrana na loterii genowej, a na majątek trzeba ostro zapierdzielać, stąd wartość obiektywna jest tego wyższa. Wniosek: wymagania kobiet są dużo większe. Dla faceta uroda i charakter (łatwo dostępne), dla kobiet liczą się rzeczy trudno dostępne takie jak : duży majątek czy wysoka pozycja społeczna.

Gość gość
A to jest w tym złego iż kobieta może nic nie robić by być piękna a facet musi coś osiągnąć by być bogaty . Jest to różnica i świadczy o dużej pustce w głowie jeżeli kobieta na kasę leci . No co jak co lecz wygląd jest jednak kobiety własnością której ona nie straci . A facet ? Np . nie wiem zostanie okradziony z całego majątku to wy powiecie " w*********j , nie chce już z tobą być no niczego nie posiadasz " ?

Gość gość
12:45 dokładnie tak, powiedzcie mi jakie to uczucie kiedy ktoś jest z wami tylko dlatego że macie pozycję czy pieniądze czy jakikolwiek majatek, brzydzę się takimi ludźmi.

Gość gość
7:49 Może nie żałuj tylko ciesz i doceniają co masz, a masz zdrowego faceta który nie jest leniem i cię nie zdradza?

Gość gość
Ha, cos w tym musi byc. Widziałam kilka razy takie scenki.. on starszawy, opasły i sapiący, przyodziany w drogi garnitur a do tego rekwizyt w postaci odpicowanej bryki, ona o pół pokolenia młodsza od niego, pospolita ale zrobiona na słodka blondi, w drogich ciuszkach ktore jednak nie maskują tej "taniości". Inna scenka - gruby, zaniedbany gangster, tluste włosy, niedopasowane łachy na cielsku i tandetny łańcuch na szyi. Hajsu jak lodu bo prowadzą z innymi szumowinami jakies kluby i burdele a obok niego dziunia z plastiku sie wdzięczy. Sporo by tego sie jeszcze uzbierało. Poczucie bezpieczeństwa upatrywane w pieniądzach? Wszystko przemija, łącznie z uroda kobiet. Jemu - jesli nie zabezpieczy sie odpowiednio na przyszłość - moze zmienic sie passa w interesach, ona sie zestarzeje, zeschnie, przytyje i osiwieje.

Gość gość
co to kogo obchodzi

Gość gość
ja nie lece na kase

Gość gość
bogaci szukaja pieknych kobiet

Gość gość
Jak to jest jak ktoś jest z tobą tylko dla pieniędzy - wygodnie. :)) kobiety zawsze są dla pieniędzy.