Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wakacje na własną rękę, a auto

Polecane posty

Gość gość

hej, jedziemy an wakacje w tym roku na własną rękę, własnym autem za granice. Boję się, że auto nie podoła, albo złapiemy gumę w szczerym polu, co wtedy?? :(

Gość gość
teraz moze lepiej wakacje spedzic w PL bo taki czasy nastaly, ze szkoda gadac

Gość gość
najlepiej wtedy w google wpisać miejscowość, w której ewentualnie padnie auto i wybrać najbliższy autoserwis :) albo pojechać autobusem.

Gość gość
Ja tak właśnie znalazłam firmę www.autolaweta1.pl która odholowała nasze auto. Niestety z wakacji nici, ale choć wszyscy bezpiecznie dotarliśmy do domu. Swoją droga, jak będziecie gdzieś w okolicach Zgorzelca, warto zapisać sobie do nich numer, są nader pomocni, można na nich liczyć :)

Gość polkakol
Chyba lepiej zapłacić trochę drożej za bilety samolotowe i mieć pewność, że nie stanie się nic złego. Możecie wziąć pożyczkę np. w Feniko na bilety lotnicze :)

Gość gość
Myślę, ze namiar na dobra lawetę i autopomoc to dobry pomysł. Korzystałem ostatnio z usług www.autolaweta1.pl , bardzo dziękuję za polecenie i również polecam! Świetna firma, wyrwała nas z opresji za przystępna cenę :)

Gość gość
Dzięki www.autolaweta1.pl dotarliśmy na miejsce. Również polecam, pomoc drogowa z najwyższej półki! Byliśmy w opałach, na szczęście zapisaliśmy właśnie do nich nr kontaktowy i prędko się po ans zjawili. Bardzo polecam!

Gość gość
Podróż autem może się opłacać. W ubiegłym roku kupiliśmy dość tanio wejściówki i nocleg w Disneylandzie na stronie Parkmanii. Więcej zostało na paliwo i rozrywkę.

Gość gość
Ile kosztuje taki nocleg na terenie parku?

Gość gość
Dzięki! Już kupiłam bilety do Disneylandu dla całej rodziny i ceny nie są bardzo wygórowane :)

Gość gość
Poczytaj o ubezpieczeniach stworzonych specjalnie na takie okazje. Powinno coś o tym być na stronach motoryzacyjnych pokroju mojeauto.pl