Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdrowe zachowanie dziadków?

Polecane posty

Gość gość

Jak dziadki sie zachowują przy niemowlęta? Jakie relacje i zachowanie są zdrowe i jakie są nie zdrowe? Bardzo proszę o przykłady

Gość gość
Nie dziadki tylko dziadkowie, najpierw naucz się poprawnie pisać.

Gość gość
Wszystko wiedzą najlepiej, wyrywają dziecko, wyrywają wózek, wymądrzają się a jak im się powie że to nie ich dziecko i nie mają prawa się wtrącać to nie kryją oburzenia! Bo jak to nie mają? Uważają że mają większe prawa od rodziców. Kontakty mamy bardzo ograniczone.

Gość gość
Przepraszam za błąd :/ polski jest moj drugi język, ale się staram! :) No właśnie tak mam z jedną babcią. Tylko, że ona jeszcze sie obraża i obwinia mnie gdy mówię, że czegoś nie moze robić. Jaki jest ograniczony kontakt? Jak czesto?

Gość gość
Teraz moje dzieci są starsze i jeśli chcą odwiedzić dziadków to jedziemy. Wcześniej poprostu tam się nie wybieraliśmy. Też były obrazy bo jak to? Przecież oni wiedzą lepiej... Czara goryczy przelała się gdy moja córeczka miała coś koło roku i moja mama jedząc obiad mieliła żrcie w gębie i podawała mojemu dziecku! Dobrze że to zauważyłam. Awantura była ale oczywiście ja nic nie wiem o wychowaniu a babcia jest ideałem...